keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

JES! Viimein! Maali häämöttää jo!!!

Nyt alkaa loppusuora meidän kylppärirempassa. Tänään on johonkin kohtuuttoman aikaiseen aikaan tulossa putkimies vetämään vesiputket ja riippuen hänen työn kestosta, sähkömies hänen jälkeensä illalla tai huomenna! JES!!!! Sitten vain äkkiä isännöitsijä paikalle, tavarat kasaan ja vuokralainen takaisin asuntoonsa!

Eilinen meni pienissä, mutta merkittävissä tehtävissä. Make hommasi sähkötarvikkeita, suunnittelivat pistorasioiden sijainnit ja lamppujen asennukset, tekivät sähköjohdolle läpiviennit jne. ja minä peräti kiinnitin yhden koukun seinään. Ei sitä mopolla mahottomia, varsinkaan työpäivän jälkeen! Jos kaikki menee hyvin, tänä iltana saattaisi päästä jo keittiöön kuvamaan "stailauskuvia" valmiista keittiöstä. Sama voisi tapahtua vessassa sitten huomenna, jos kaikki menee hyvin. Mutta ollaan kuitenkin pessimistejä sen verran, että puhutaan loppuviikosta.


Kuka muka kaipaa kokovartalopeiliä, kun laittaa kaakelit, joista voi ihailla itseään..


Allaskaapin ja peilikaapin kenraaliharjoitus. Tähän ne kenties päätyvät huomenna!


Osaavan remonttimiehen käsissä rököttävä pistoke hävisi kokonaan näkyvistä. Nyt vain laatta päälle ja reikä umpeen!


Mutta nyt, sama vanha virsi, töihin töihin töihin! Nyt kyllä jänskättää vähän, mitä päivä tuo tullessaan! Tälla päivälle taitaakin olla täysi ohjelma: herätys ollut kello 6, työmaalle kello 7, töihin 9.30, pois töistä 18.30 ja työmaalle katsomaan missä mennään... kello 22 nukkumaan, jotta voisi taas seuraavana aamuna herätä kello 6, mennäkseen töihn 9. Olo on kuin pienellä koehiirellä labran häkissä, juoksee vain juoksupyörässä pääsemättä mihinkään... Mutta jospa se jossakin vaiheessa helpottuu!

Nyt oikein ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille!

- Jaana

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tsemppiä loppurutistukseen.

tuksu kirjoitti...

Kyllä se helpottaa :) Kohta kun ihailette lopputulosta, olo on voipunut, mutta onnellinen, ja homman raskaus on vain muisto :)
mukavaa keskiviikkopäivää sinne, Kainuunkadulle :)
tuksu

Ruusa kirjoitti...

Oolalallaaa...!! :))

Tästähän tulee sitten hieno loppuviikko ennen ja jälkeen kuvineen! ;D

Reipasta rutistusta!!

Unknown kirjoitti...

Pyyhekoukku on kätevä -mistä hankittu?

Jaana kirjoitti...

Kiitos kiitos kaikille!

Leena: Mistäpä muualta kuin Ikeasta =D