perjantai 10. joulukuuta 2010

Kumpi laitetaan ensin, lattia vai seinät?

Remonttia tehneet miehet tietysti vastaisivat, että lattia, mutta ei meillä. Lattiahommat eivät oikein etene, johtuen erimielisyyksistä, sahataanko valurautainen viemäriputki vai ei, mutta se ei minua hidasta. Jos en lattioita pitkin pääse etenemään, tehdään sitten seinät ainakin valmiiksi. Tai siis koristeseinä. Pari päivää sitten kävimme hakemassa puutavaraliikkeestä raakalankkua, jotka sitten eilen (ainakin osa osittain) sai Supi -saunavaha käsittelyn pintaansa. Ensiksi säikähdin, että miten mustaksi se tulee, mutta kun puu imi väriä, siitä tulikin yllättävän ruskean sävynen. En oikein tiedä, olenko tyytyväinen, koska tarkoitustan oli sellainen savusaunamainen ilme... Mutta onpas tässä aikaa ennen kuin seiniin asti päästään, joten laudatkin keretään käsitellä vielä useamman kerran.


Muistutukseksi, että tällainen siitä kylpyhuoneesta pitäisi tulla...

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! Itse totean, että laittautumaan valmiiksi ja töihin! Niin ja jospa huomenna sitten siitä eteisen rempasta vähän lisää!

- Jaana

PS. Remonttitunnelmissa ollaan myös joulublogin puolella!

PPS. Lisätään vielä yksi kuva selvennykseksi, missä meillä on remontti menossa... meillä ei ole lattiaa, meillä on puolen metrin pudotus...


7 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Tuleva joulu varmaan vauhdittaa teidän remonttia, joten aika hyvin valittu aloitus aika, ei voi jäädå uneksimaan sen kanssa, jos haluaa saada valmiiksi ennen joulua.
Mukavaa viikonloppua!
-päivi-

tuksu kirjoitti...

Niinpä! Meillä jäkittää myös tuossa eteisessä se, että kun ENSIN pitäisi muka saada LATTIA
:-/ ja mä haluaisin sen kauniin tapetin jouluksi, koska lattiaa ei millään enää ehdi avata, eristää, "latoa" uudestaan kasaan ja laittaa jotain nättiä pintaakin siihen...joten :(
Mutta katsotaan :) ovet ovat nyt kuitenkin jo paikoillaan ja se on paljon se.
Mukavaa päivää sinne
tuksu

Sanna kirjoitti...

Mäkin ajattelin kohta suunnata ostamaan saunavahaa. Vaalea sauna on niin tylsä (kaikki ne viisi kertaa vuodessa kun minä siellä käyn) joten jotain piristävää pitää nyt saada tehdä. Yksin.


Enkä muuten malta odottaa kylppärinne lopputulosta!!

ikki kirjoitti...

Muutaman kylpyhuoneen remontoineena ja ammattimiehen kotona "omistamana" meillä on tehty seinät ensin.

Kiva seurata aikaansaamisiasi. Lykkyä remonttiin!

SinikkaLeena kirjoitti...

Mekin olemme nyt kallistumassa tuohon tummaan paneeliin kylppärissämme. Mitä puuta teillä oli matskuna? En nimittäin missään tapauksessa halua ruskea- vaan harmaansävyistä!!

Meillä ammattimiehet tekevät ensin seinät ja sitten lattian.

Jaana kirjoitti...

Leena: täytyy häpeekseni tunnustaa, etten tiedä, mitä puuta se on. Kävin ostamassa vain "raakalankkua". veikkaan, ettei välttämättä mitään kylpyhuoneeseen sopivaa, koska kaikki kolme miestä (mieheni, isäni ja myyjä) olivat aluksi vastaan ajatusta, mutta minä pidin pääni. Hyvin tikkuista ja oksaista se on ainakin ja päälle mustaa Supi -saunavahaa..

SinikkaLeena kirjoitti...

Jaana: Meillä harkittiin kanssa raakalautaa siten, että laudat olisi maalattu valkoiseksi ja niiden välissä olisi ollut raot, joista olisi paistanut mustaa. Urakoitsijakertoi, että kylppärissä se olisi vaatinut erilaiset eristykset kuin raoton paneeli ja siksi olisi tullut kalliimmaksi. Päädyttiin siis paneeliseinään, joka käsitellään tolla tummalla.