torstai 9. joulukuuta 2010

Mikä on vihreä ja seisoo seinällä?

Kaikenlaisia päähänpistoja sitä minäkin saan aina aika ajoin.. Otetaas pieni kuikkaus viimeisimpään tempaukseen...


Töissäni on yksi todella paha puoli. Joka työpäivä olen tekemisissä mitä inspiroivimpien kankaiden kanssa. Vaikka koti alkaisi jo olla "kuosissa" ei sitä silti voi olla ajattelematta, mihin näitä kaikkia ihania kankaita voisi käyttää. Jostain syystä erityisesti tämä pinkin ja limen liitto on viime aikoina erityisesti kiusannut mieltä...


Olen edelleen aivan korviani myöten rakastunut aikaisemmin kesällä esittelemääni tapettiin. Olen niin varoen ja huolella säästänyt viimeisiä tapettimetrejä, että keksisin juuri sen oikean kohteen. Ja toissa iltana se viimein kolahti. Teen "taulun" meidän eteisen seinälle. Pikkueteisessähän on samanlainen taulu samalla tapetilla, tosin eri värillä, ja samaa mustaa tapettia näkyy vielä käytävän päässäkin. Nyt sitten saatiin siihen väliinkin väriä.


Toissa iltana puolen yön aikaan lopetin tapetoimisen ja koukkujen takaisin laiton ja seuraavana päivänä, eli siis eilen, suuntasimme Kajaanin NGTlle eli puutavaraliikkeeseen ostamaan jalkalistaa, josta väsäisin sitten kehykset. Hommahan oli vaikeampi kuin olin uskonut, koska kaikki jiirisahat tuntuivat sanoneen itsensä irti, eikä kulmamittaakaan löytynyt mistään, mutta kyllä siitä loppupelissä ihan käypä tuli. Pahimmat erheet tosin paklattiin piiloon. Tai siis paklaSIN piiloon, eihän mua tässä kukaan auttanut.


Malttamattomana tyttönä maalasin vielä kaikki mahdolliset kohdat viel valkoiseksi, tänään olisi sitten varmaan tiedossa loput nurkat, kunhan paklit on kuivunut ja hiottu!


Täytyy sanoa, että ihana! Tuota limen väriä on nyt sitten vähän enemmänkin. Vihreät matot lattiassa ja vihreä pallohuopa odottavat paikkaansa, samoin kuin taidan itse verhoilla erään vanhan tuolin jollain nuista kankaista ihanan limen tai lime-pinkin sävyyn, että saadaan vähän enemmänkin iloista väriä kehiin.

Ja kaikki lähti vain liikkeelle Sarah's house -ohjelmasta, kun täti tekee niin ihania sisustuksia. Hän vain valitsee mielestäni mahdollisimman outoja kankaita ja saa ne toimimaan aivan moitteettomasti yhteen. Olen niin katellinen asiasta! Voi jos minäkin osaisin tuollaisen lahjan. Ottaa yhtä ja toista ja yhdistää ne joksikin kauniiksi. Vaan ei.. tasan ei käy onnen lahjat.

Mutta nyt tämä tyttö lähtee vielä nauttimaan toisesta vapaapäivästänsä... Ihanaa värikästä päivänjatkoa kaikille teille!

- Jaana

Ps. Oikein hyvää Annen päivää!

6 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Hyvää vapaapäivää! Olipa kiva tavata Sinut "naamatusten" pitkästä aikaa!

tuksu kirjoitti...

Ihana! Iloinen, valoisa ja tyylikäs! paitsi eteinen, myös sen emäntä :)
Mukavaa päivää sinne, remppa se jatkuu täälläkin ja hevoton sotku :-/
tuksu

Jonna kirjoitti...

Vaikuttaapa todella kivalta!! :)

Marielisa kirjoitti...

Ihanan pirtsakka, kivaa väriterapiaa seinässä! Hyvä sinä ;)

Ja tuttu tunne tuo 'työn haittapuoli' noiden kankaiden ja kaikkien muiden ihanuuksien kanssa työskennellessä - onneksi sitä on jo oppinut ottamaan järjen käteen, ettei enää ihan kaikkea tule raahattua kotiin asti... ;)

Mukavia talvipäiviä Kainuunkadulle - ja remppaintoa!

Unknown kirjoitti...

Todella hieno! Ahkera olet!

Ruusa kirjoitti...

Tosi kiva!! :))
Ihanaa,vapaapäiviä...