maanantai 27. elokuuta 2012

New York, päivä 3

Williamsburg, Brooklyn

Täytyy tunnustaa, että olin aivan onnesta soikeana, kun tulimme Williamsburgiin. Minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä alueesta, mutta pian minulle selvisi, että alue on hyvin kierrätys- ja uudelleen käyttö keskeinen alue. Paljon kirpputoreja, paljon vanhaa tavaraa/roinaa/paljon ideologiaa. Vanhoja taloja juuri sellaisenaan, lofteja, ravintoloita... aivan ihana. Tykästyin tosi paljon!













Brooklyn Brewery -panimo on minulle tullut muutaman kuukauden aikana nimeltänsä todella tutuksi. Eilen se tuli hyvinkin tutuksi. Nimensä mukaisesti se on Brooklynissä toimiva panimo, jonka oluita saa myös Suomessa. Innostuin paikasta niin paljon, että ostin sieltä jopa paidan itselleni, oluisiin en tosin koskenut. Kun tulimme paikalle, oli siellä vaikka minkälaista porukkaa. Pari pöytää oli varattu synttärisaattuelle, panimokierroksia oli juuri alkamassa ja meidänkin pöytään sattui pariskunta, joilla oli aivan ihana mäyräkoira mukana. Tyttönen oli vuoden ikäinen ja nyt jo kuulemma aivan oluen lumoissa. =D


Central Park

Odotellessamme, että seuraava käyntikohteemme avautuisi, päätimme pistäytyä naapurisaarella eli Manhattanilla. Aikaa ei ollut paljoa, joten kävimme vähän käyskentelemässä Central Parkissa ja suuntasimme sitten takaisin Brooklynin puolelle.  





Takaisin Williamsburgissa, Brooklynissä



Ei kommentteja: