torstai 31. maaliskuuta 2011

Ennen entistä, ennen ja jälkeen: Keittiö

Löysinpäs koneelta vanhoja kuvia ja vielä vanhempiakin. Tovin pengottua koneen muistia löytyi eteeni kuvia keittiöstä ostohetkellä toukokuussa 2005, tehtyämme keittiöremontin tammikuussa 2009 ja tietysti nyt, maaliskuun viimeisenä päivänä 2011. Omasta mielestäni jokainen askel on ollut oikeaan suuntaan, mutta nyt tuo alkaa näyttää jo valmiilta tuo keittiö. Ei miltään halpiskeittiöpäivitykseltä, vaikka sellainen se kyllä itse asiassa oli. Kunhan aikataulu vielä antaa periksi, yritän laatia jonkinlaisen budjetin, mitä keittiöremppa kustanti, mutta nyt alkaa aika olla niin tiukasti, että lätkäsen kuvat vain nettiin ja alan kohentaa ulkomuotoa etten myöhästy töistä!



Sanottakoon, etten kyllä ihan vähään aikana enää laita sokkelia, me ei osattu laittaa sitä kunnolla ja se röksötti koko ajan. Ja lisäksi, nyt kun katsoo tuota alapuolella olevaa viimeistä kuvaa, tuo keittiökin näyttää jotenkin kevyemmältä nyt.



Nyt oikein ihanaa sitä maaliskuun viimeistä!

- aikataulusta reippaasti myöhässä oleva Jaana

PS. Ihan niin kuin olisin eilen bongannut tuolla työpaikkalla erään lukijani, Iran muistaakseni? Hokasin, että taidan olla sen verran ujo pohjimmiltani, etten kehdannut mennä kysymään, mutta sanottakoon, että tekivät meille työpaikalle kyllä tosi upean tapettiseinän! Kiitos siitä! Ihastelimme meidän sisustussuunnittelijan kanssa sitä koko illan!

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Aivan upean työn olette tehneet!

Ruusa kirjoitti...

Onks tossa nyt jotain eroo....! ;DD

Ihan mielettömän hieno!! Vaikka en ollenkaan väheksy tuota ennen-kuvan kaapistoa, nimimerkillä meillä on samanlainen NYT tuossa vanhassa keittiössä...! ;)

Kivaa viikkoa!

tuksu kirjoitti...

Voi että on kaunista! Mukava tuonne on asukkaan tulla :)
ONNEA!
tuksu