perjantai 11. marraskuuta 2011

Sysimusta vessa

Tällainen päivä tällä kertaa! Heräsimme kuudelta, varauduimme olemaan töissä aina kahteen asti, mutta päivä olikin ohi jo yhdeltätoista! Nyt sitten pitäisi aikaa tappaa jotenkin, kun junakin lähtee vasta 17.09 eikä junalippua voi vaihtaa aikaisempaan junaan. Just. Mutta: sainpas ainakin aikaa suunnitella vielä kylpyhuonetta!

Pienoinen pettymys oli kun kävin kiertelemässä tuon Ikean kylpyhuoneosaston. Nyt ei sytyttänyt ihan samalla tavalla kuin sytytti keittiöosasto. Ihan pitää itse kehitellä nyt kylpyhuoneen sisustus. Jos saan tahtoni läpi, sehän tulisi myös olemaan tummahko. Koska en ehdi itse nauttia (toivottavasti joskus) valmistuvasta kylpyhuoneesta, voisi hyvin suunnmieltua pohjaa käyttää myös tulevassa asunnossa. 

Jos kaikki menee ihan "bueno" pankin kanssa (ja isännän kanssa), suunnitelmissahan olisi laajentaa kylpyhuonetta sen verran, että sinne saisi soviteltua saunan. Sauna kuulemma nostattaa asunnon myyntihintaa noin 10 000 euroa, joten jos saunan saisi alle sen rakennettua, sehän olisi ihan silkkaa voittoa!


Tähän asti kerätyt ideat tummista kylpyhuoneista. 


Meidän tekemämme kylpyhuoneremontti sijoitusasuntoon




Toistaiseksi jääneen kylpyhuoneen suunnitelmat


Ja sijoitusasunnon kylpyhuoneen suunnitelmat


On paha, on. Kaipaisin jotain modernia, kuitenkin hiukan vanhaa joukkoon, tummaa, muttei synkkää... Kyllä sitä ihminen osaa olla vaativainen. 

Niin, nuista töistä vielä. Haastatteluhetkellä muistan sanoneeni, että logistiikan puolella minusta ei taitaisi olla hirvittävästi apua, mutta tänään ja eilen tutustuttuani sekä logistiikkaan että "recoveryyn" täytyy sanoa, että tekisi mieli melkein siirtyä niille puolille. Aivan ihana oli olla kummassakin, recoveryssä päästiin kasaaman tuotteita, jossa minä olin ihan liekeissä ja aamulla olimme purkamassa kuormaa ja tunsin niin olevani kotona, kun täytin hyllyjä. Voi että! Entä jos kävisin aina välillä ko. osastoilla "vaihto-oppilaana", oli se niin ihanaa! =D En malta ihan oikeasti odottaa, että avaamme liikkeen Kuopioon!

Mutta nyt, oikein ihanaa perjantaita ja onneksi olkoon niille kaikille, jotka tänä maagisena päivänä 11.11.11 menevät joko kihloihin tai naimisiin! Onneksi olkoon!

- Jaana

PS. Sitten pitäisi enää tapaa sellaiset 3 tuntia ja 15 minuuttia.. .mitäs sitten tekisi kun päivän blogituskin on tehty... =D



2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Moi!

Jos noin pitkiä joutohetkiä vastaisuudessa ilmaantuu, niin soitto vaan, niin käytämme Sinut "tuksulandiassa". Meiltä on sellainen 40 min. matka Tampereelle.

Terveisin Ahti

Anonyymi kirjoitti...

Heip! Koska arvot voittajan Aurinkomatkojen lahjakortille? :-)