torstai 10. marraskuuta 2011

Haaveissa uusi keittiö

Voi että ihana!  Eilen ehti töiden jälkeen käydä myymälänpuolella kuikkaamassa  ideoita ja siellähän oli ihanasti aika monta mustaa keittiötä! Lisäksi netistäkin löytyi monta mukavaa ideata! Alan kyllä olla vahvasti sitä mieltä, että kyllä siellä voisi olla jotain ihanaa piristeväriä joukossakin! Keltainen näyttää tosi magialta kyllä mustan joukossa. En ole vielä ehtinyt tutustua valikoimiin, että löytyisikö keltaisia kaapinovia, mutta limeä ainakin löytyy =D


Ja keväisestä keittiöremontista vielä hiukan kirveltää tuo tappio siitä, etten saanut tehdä mitään seinämaalauksia sinne, joten nyt yritän kovasti puhua sen puolesta sitten jonnekin... tuo alla oleva keittiö on vain niin mahtavan näköinen, että minäkin haluan!


Ja sitten vielä ideoita tuolta Ikeasta. Pahoitteluni, että kuvan laatu on heikko, mutta minulla kun ei mitään Galaxy 2 tai iPhoneja ole... mutta jospa niistä näkee, että keittiöistä ne on otettu =D

Avohyllykköjä laitettu aika hauskasti


Mielestäni aika tyylikäs musta-valkoinen keittiö



Enempi koko musta keittiö, mutta aivan ihana liesituuletin keskellä!


Ja sitten kun puhuin niistä muutamasta erivärisestä ovesta, se ajatus on varastettu tästä...


Kyllä nyt taas sormet syyhyää!! Pääsisi äkkiä mittaamaan tulevaa kotia, niin pystyisi edes hahmotelemaan, minkälaista keittiötä voisi rakennella!

Mutta nyt tämä likka lähtee töihin! Voi sanoa, että aivan hirveätä herätä neljältä, jotta ehtisi kuudeksi töihin, mutta pitäähän sitä jokaisen tehtäviin tutustua, jotta osaa arvostaa heidänkin hommaa! Oikein ihanaa torstaita kaikille!

- Jaana



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäki haluan tollasen keittiön, jossa on sata hehtaaria tilaa! :D
-Kakkumonsteri

Anonyymi kirjoitti...

Musta keittiö olisi hieno! Itsekkin kelpuuttaisin sellaisen oitis, tehosteväriksi pääsisi ehdottomasti oranssi tai luumu. Burberry teema on aika houkutteleva myös!

-katja-