sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

"Ennen ja jälkeen" sekä muuta ihanaa

Nonni, nyt tuli tynnyrin pohja vastaan. Viimeiset kuvat vessarempasta, ennen ja jälkeen, olkaapas hyvä. Hokasin vain tuossa yhtäkkiä, etten sitten ottanut ainuttakaan kokonaiskuvaa vessasta, mutta jospa tästä ajatuksen saa. Kuvasarja kiertää vessaa oikeasta nurkasta vasemmalle, joten hahmottuu joten kuten.


Ja sitten vallan jotain muuta, kun olen niin täpinöissäni, etten pöksyissä pysy! Osallistuin Kameralehden järjestämään Vuoden 2011 Kuvaaja kilpailuun, jonka ensimmäisen osakilpailun aihe oli Ilma. Noin 600 kuvasta minun kuvani pääsi sijalle 4. Ensin ajattelin, että no kokeillaan nyt vaan, mutta kun sain noin hyvät pohjapisteet seuraavaan osakilpailuun, enhän minä voi olla hyödyntämättä sitä!!! Seuraava osakilpailun aihe on maa, mitähän minulla olisi maa-aiheisia kuvia?

Osakilpailuista sanoivat sen verran, että seuraavat kaksi aihetta myötäilevät samaa peruselementtien linjaa. Vesikuvan minä tiedän ihan ehdottomasti jo. Se on se kuva, missä Ellu pärskii vettä kesämökillä järvessä! Mutta maa??? Voi taivas.. noin kuvainnollisesti siis =D



Kuvahan on tuttu jo kesäkuulta, kun käytimme koiria uimassa Kuninkaanniemessä



sija 4. Raikasta happea
Jaana Karinkanta, Kajaani
12 pistettä. Kuva on kekseliäs ja samalla hyvin sympaattinen näkymä kesäiseltä automatkalta. Koirakaksikon nautinnollinen ilme saa katsojan hyvälle tuulelle. Canon EOS 1000D, 18mm, f/9, 1/200s., ISO 200.

Onko ihan pöljää, että sai hyvän sijan ja viimeisestä litanjasta ei ymmärrä mitään muuta kuin kameransa merkin? =D Sen verran tajusin tuossa vertailla, että hokasin olevani kilpailussa ainoa, jolla oli 1000D. Oli Powershotteja, pari 40D:tä, 50D, pari 500D, oli haaveissani siintävää 7Dtäkin parikin kipaletta. Sitten muita Nikoneita, joista en tuonkaan vertaa tajua mitään. Mutta siis suomeksi sanottuna, minulla oli kaikista kuppasin ilmeisesti... Ja täytyy sanoa, että kyllä sen jäljen periaatteessa erotti kyllä muista kuvista. Ei ollut niin skarppi kuin muilla. Mutta mitenkäs se meni "Ei sillä koolla ole väliä, vaan miten sitä käyttää"...

W-A-U! =D

Tästä pääsee vilkaisemaan parhaimmat 25 kuvaa Kameralehden sivuilta.

Saattoi ärrällä eilen asiakkaat katsoa kummissaan, kun pompin lehtihyllyn edessä tasajalkaa riemusta. Oikein I-hanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

- Jaana

9 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Onnea! Sinulla on sitä kuvasilmää, kuten olen tullut muutaman kerran aikaisemminkin maininneeksi!
Hauskaa sunnuntaita!

Marielisa kirjoitti...

Onnittelut Jaana!! <3
Tuo kuva on kyllä niin huippu, että on sijansa ansainnut!

Mahtavaa sunnuntaifiilistä sinne teillekin :))

tuksu kirjoitti...

VOI! ONNEA, ONNEA!!!! Taitava kuvaaja olet!!! Sehän täällä on todettu, Meillä Vaari hehkuttelee jokaikinen päivä sun ottamilla kuvilla :)
ONNEA!!!
tuksu

Ruusa kirjoitti...

Ooooh!! Ihan mahtava juttu tuo valokuva-juttu!! Hyvä hyvä!! :)

Eikä nyt kovin kalpene tuo veskikään! Loistava juttu! Kyllä siellä nyt kelpaa suihkutella! :)

Kivat sunnuntait!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jaana!
Tämä kommentini ei liity "päivän juttuun" oikein mitenkään, mutta olen aikonut jo pitkään laittaa kiitokseni blogistasi tänne kommenttilootaan. Olen seurannut tätä vasta vähän aikaa, mutta positiivisuus, elämänläheisyys ja "tavallisuus" miellyttävät kovasti. Samoin se että kaikessa tulee läpi rakkautesi miestäsi kohtaan. Ihanaa. Hyvää kevään jatkoa sinulle ja blogillesi. T. Helena rannikolta

Unknown kirjoitti...

Hih, hauska tilannekuva!!:D Onnea!

Marjutti kirjoitti...

Kiitos ! Mahtava kuva ja hieno blogi. Sait juuri uuden lukijan !

Sari kirjoitti...

Onnittelut hienosta menestyksestä kuvakilpailussa! Tuo kuva on kyllä tosi ihana!
Ja mä siis edelleen haluan muuttaa tuohon teidän remontoimaan asuntoon....

Eloise kirjoitti...

Onnea! Tuo kuva on todella kekseliäs... se on kesäfiilistä pullollaan :)! Ellei kuvaajalla ole hyvää "silmää", loistavinkaan kamera ei pelasta :). Olet kilpailusijasi ansainnut... menenpä ja etsin meidän Kameralehden ... :)