torstai 24. maaliskuuta 2011

Tapetti-ideoita kaiken varalta

Ei voi olla totta! Ei yksinkertaisesti voi olla totta! Pari päivää sitten oli ongelmia muistaa ottaa muistikortti mukaan kameraan. Eilen painelimme vuokrakämpälle jatkamaan vessaremppaa ja ahkeroituamme koko päivän ja saatuamme laatoitettua vessan seinät hinkkasin niitä pitkään ja hartaasti saadakseni ne kiiltämään kuvausta varten. Viimein, ryppyisten sormien ja puhkikulutetun pesusienen jälkeen olin valmis ja kävelin käsilaukulle hakemaan kameraa. Sitä ei löytynyt. Olin unohtanut sen pirun kameran kotiin! Ei ole totta!!!

Mutta kuten sanottua, valkoiset kaakelit on nyt seiniin laitettu ja tänään pitäisi periaatteessa olla vuorossa mustan marmorin laitto seinään. Tänään saatetaan jopa vesieristää lattia, ainakin kuitenkin saumata se valkoinen kaakeli, joten mielestämme olemme hyvällä mallilla vessassa. Nyt on kuitenkin tullut ongelmia sen marmorin kanssa. Kaikki tuntuvat sanovat, ettei se pysy seinässä ja lattiaan sitä ei voi laittaa. Mihin se sitten pitäisi laitta? Kuitenkin kahdet eri myyjät ovat meille sanoneet, että kyllä ne voi lattiallekin laittaa, eivät ole liukkaita. Ketä tässä nyt uskoa? Sen olen kuitenkin oppinut, että taidan käydä ostamassa tuota kaakelivahaa siihen marmorin päälle, kun tuntuu olevan sen verran herkkä imemään likaa itseensä.

Mutta tosiaan, jos meillä on aikaa tänään, me saatamme tapetoida muutaman seinän. Tapettia taitaa vain olla liian vähän, joten pitää kehitellä joku tapa, jolla saada kaksi tapettirullaa riittämään kahdelle seinälle. Tässä olisi joitakin ideoita sitä varten.

Tapettipaneelit
Tuttu myös meidän omasta kodista

Panelointi

Tapettiraitoja pystysuunnassa
Maken suosittelema idea

Tapettiraitoja vaakasuunnassa

Tapettien jämäpaloja

Lähteet

Mutta nyt, oikein ihanaa torstain jatkoa, meidän pitää painella tuonne työmaalle, jos halutaan saada tämän viikon aikana tuo valmiiksi. Miksi minua pelottaa, ettei se tule tapahtumaan.. piru!

- Jaana

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Olipas hauskoja tuo tapettijämä-juttu!
Miltei kuin olisi tilkkutäkki seinällä :) hauska idea, mihin sopii :)
Mukavia remppoja sinne, voima-rutistuksia :)
tuksu

Unknown kirjoitti...

Hyvä postaus!