maanantai 13. lokakuuta 2014

Taulut kattoon


Viimeinkin on "kaikki" eli kummatkin televisiot paikallaan. Samalla kun "apumies  Mika" rakenteli meidän kirjahyllyn, murunen ja Mika laittoivat myös meidän taulutelevision telineineen makuuhuoneen seinälle. 

Muru etsi  kovasti oikeanlaista kannaketta: sen tulisi kääntyä sekä pysty- että sivusuunnassa. Lopulta oikea löytyi CDON.com'ilta. Ja nyt se on siellä. 


Muru totesikin osuvasti, että nyt olo on kuin hotellihuoneessa. Kotoa löytyy niin monenlaisia hemmotteluita ja herkkuja (aina sängyn päädystä olevasta baarikaapista lähtien), ettei tee mieli oikein edes poistua kotoa. Noh, siihen tulee kohta muutos, kun keskiviikona lähtee lento Washingtoniin. Ja uskon vahvasti, ettei ihan jokainen motelli tule olemaan samaa tasoa kuin meidän koti, mutta matkailu avartaa! Ja jospa yleellisien öiden sijasta saadaan yleellisiä ideoita ja mahtavia matkamuistoja. 

Sen verran meidän "kierrätysprojetista" voisi kertoa muutes, että meidän kirpputoripaikka Kodin Kakkosessa on ollut ihan mukava menestys. Kävimme eilen murun kanssa hakemassa matkarahaa sieltä samalla kun latasimme paikan sen verran täyteen, että on jotain mitä myydä vielä pari viikkoa. Samalla vielä jatkoimme kuukaudella pöytäaikaa, jospa sinä aikana saamme kaiken vietyä kirpputorille ja myytä pois. 

Oikein mukavaa maanantain jatkoa kaikille!

- Jaana