tiistai 14. lokakuuta 2014

Harmaa varpunen --- tai oikeastaan Muuminen


Onko tässä suuren rakkaustarinan alku?

En muista tarkalleen kohtaa, missä vaiheessa aloin kiinnostumaan Muumi -mukeista, mutta se ehdottomasti sai lisäpontta Commercen taloon muuttaessa. Tampereella saattaa olla joku vaikutus asiaan. Pari kuukautta olen jo himoinnut itselleni (sisustukseen sopivia) harmaan sävyisiä Muumi -mukeja ja nyt viimein raaskin ne hankkia. Tilasin ne muutama päivä sitten ja hyvin nopeasti ne tulikin, sillä eilen hain ne Postista. 


Aina kun kävimme Prismassa tai Anttilassa, oli ihan pakko, ihan vain pieneksi hetkeksi ;D, pysähtyä ihailemaan Muumi -muki hyllyjä. En kuitenkaan millään muotoa raaskinut niitä ikinä ostaa, eihän ne kuitenkaan mitään ilmaisia, tai edes edullisia, ole. Viime viikon loppupuolella mieleeni tuli idea: Finnairin lentopisteitä on todella vaikea hyödyntää mieluisiin lentoihin, joten miksei niitä sitten käytä vaikka mukeihin. Ilta meni surffailessa, katsoessa, että miten pitkälle 16000 lentopistettä riittää. Ja sitten se valinnan vaikeus: ottaisinko sittenkin jonkun ihanan turkoosin tai pinkin vai pysynkö ennalta päättämälläni tiellä, vain harmaita!

Kun paketti tuli, olo oli kuin jouluna, pakko saada auki mahdollisimman heti! 


On se kumma, miten jotkin pienetkin asiat saattavat tehdä ihmisen onnelliseksi. Siinä ne nyt ovat: Haisuli ja Hiihtäen kera Hr Virkkunen. 



Periaatteessa kahdelle mukille ei jäänyt paljoa hintaa: kahdesta mukista jäi maksettavaa 2,10€ + postikulut 5,50€ eli yhteensä 7,60€, mutta jos ajattelee, miten paljon on joutunut Finnairilla matkustamaan, maksamaan halvimmillaan (kun kilpailivat Blue1:n kanssa jalansijasta) 50eurosta 170€ Kuopio - Helsinki - Kuopio -lennosta, ei nämä nyt ihan halpoja mukeja olleet... Mutta ei ajatella sitä!


Ja siinä ne nyt ovat! Niin söpösti sointuvat ihanaan New York -tauluun! Muru ei tahdo millään ymmärtää, miksi mukienkin pitää sointua sisustukseen. En itse asiassa minäkään, mutta näin minä olen nyt tämän päättänyt. Kyllä aina saa vähän hassutella, vai mitä?


Vielä olisi niin paljon ihania muumimukeja, osa paremmin sisustukseen sopivia ja osa ei, osa tuotannossa, suurin osa ei, jotka haluaisin, mutta ellei ne nyt ihan lahjaksi tai muuten lahjuksena tule, en taida raaskia niitä ostaa... Arabialle vain terveisiä! 


Saas nähdä, tuleeko tämä ja toinen asia määrittelemään meidän tulevat astiastotkin. Murulla oli aitoa Kiltaa muutama lautanen, mutta yksi lautanen meni rikki ja nyt olemme miettineet, aiommeko vielä etsiä lisää Kiltaa vai käännymmekö nykytuotanto Teeman puoleen. Sehän sattuisi mukavasti, koska Muumi -mukitkin valmistetaan Teema -mukiin. Sitten voisin ostaa vielä sopivasti sarjaan kuuluvia Muumi -lautasiakin ;D

Mutta nyt kohti viimeistä työpäivää ennen kesälomaa! Lepposta tiistaita kaikille!

- Jaana - Myy

Ei kommentteja: