lauantai 13. syyskuuta 2014

Ulkoruokinta

Tässä kuussa ei kyllä hirvittävästi murun kanssa käydä nauttimassa ulkona syömisestä, mutta viime kuun puolella kävimme "juhlistamassa" työkaverin lähtöä (olipas se kauhesti sanottu! Mikä on oikea muoto? Kunnioittamassa hänen poislähtöä? Ei! Istumassa viimeistä kertaa iltaa? Se kuullostaa oikeaoppiselta.) Eli: olimme istumassa iltaa vielä viimeistä kertaa hänen siirtyessään toiseen kaupunkiin. Pääsimme murun kanssa tutustumaan meille ennestään tuntemattomaan Heinätori -ravintolaan.

Tosi ihana ja varsinkin kun tiesi  paikan historian, sai aikainsa kulutettua mukavasti kun yritti kuvitella talon menneisyyttä ja vaiheita. Ja täytyy vielä kehua, että en muista, milloin olisin viimeksi saanut noin täydellistä medium Härän sisäfileepihviä. Aivan fantastinen. Ja ne jälkiruuat... nam! 

Jos haluatte vähän parempaa illallista Tampereella, suosittelen kyllä ilomielin Heinätoria. Paikka on pieni, joten isompien seurueiden kanssa kannattaa paikka varata ajoissa. 

Ja ei: tämä ei ollut maksettu mainos eikä ravintoloitsijat tiedä, että heitä näin kehun. Joskus on vain mukava kehua kaveria selän takana. 

Nyt: VIIKONLOPPU!!!! Vaikkakin se alkoi eilen sillä, että myöhästyin venyneen työpäivän takia bussista, se alkoi silti! Nyt nautitaan!

- Jaana




1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Hyvää viikonloppua!