perjantai 12. syyskuuta 2014

Tarjous, josta ei voinut kieltäytyä

Sohvapöydän valinta on aiheuttanut kotona paljon keskustelua. Minä olisin halunnut tammikuvioista, esim. IKEA Stockholmin pöydän, muru olisi halunnut tyylikkäästi muotoillun pöydän, joka olisi tarkoittanut designia ja sitä kautta valitettavasti paljon rahaa. Ongelma ratkesi viikko sitten vähän niin kuin vahingossa: IKEAn löytönurkassa oli mallista poistettuja Lack -sohvapöytiä hintaan 2,50 €/kpl. Emme heti paikan päällä osanneet valita, olisimmeko ottaneeet mustan vain valkoisen, joten otimme kaksi kumpaakin. 


Kotona laitoimme sekä valkoisen ja mustan rinnakkain, jotta pystyisimme päättämään, kumpi sopii paremmin. Taisimmekin jo sopia, että ehkä kaksi mustaa on parempi, mutta kas kummaa, kumpikaan ei ole jaksanut kantaa toista valkoista pois ja tuoda toista mustaa tilalle, joten nyt ollaan jo tovi menty shakkikuviolla. =D


Tämä ei ehkä ole se lopullinen sohvapöytä, mutta eiköhän näillä pärjää hyvin siihen asti, kunnes löydämme unelmiemme sohvapöydän meille sopivaan hintaan. 

Nyt, oikein ihanaa perjantaita kaikille! Viikonloppu on lähes tulkoon käsillä ja minulla viikonloppuvapaa! Uskomatonta! Ihanaa! On sitä odotettukin! Tai toisaalta, mitäs minä juhlin, viikonlopun aikana on tiedossa kirpputoripöydän tuotteiden hinnoittelua ja varastokopin tyhjennys. Siellä kun toisessa kopissa kävi vesivahinko. Jes, tämähän tästä puuttui. Mutta jospa jossakin välissä olisi aika vaikka päikkäreille, vähän herkuttelulle ja muutamalle leffalle, mieluummin katsottuna eikä vain hinnoiteltuna. 

- Jaana

1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Tuo pöytä näyttää kivalta noin kaksivärisenä.
Oikein mukavaa viikonloppua ja muistahan vähän levätä!