tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ja elämä on vieläkin yhtä pyörremyrskyä!

Nyt on Tampereella asuttu reilut pari kuukautta ja elämä on vieläkin aikamoista hyrskyn myrskyä!

Kuopiosta lähtiessäni vein samalla myös viimeisen muuttokuorman Tampereelle. Samana viikonloppuna ystävät meni naimisiin Oulussa. Maanantaina ensimmäinen työpäivä Tampereella.Ensimmäinen puolitoista viikkoa töissä meni silmän räpäyksessä. Sen jälkeen alkoi kahden ja puolen viikon kesäloma, roadtrip halki Euroopan. Sen jälkeen olikin vuorossa Murun muutto Tampereelle ja yhteisen elämämme aloittaminen. Uuden yhteisen kodin etsiminen, koska emme todellakaan mahdu tähän 23,5 neliöön! Nyt olemme pari viikkoa asuneet yhdessä ja vielä on pari viikkoa jäljellä Nekalankulmaa, kunnes pääsemme uuteen kotiimme Tampereen keskustaan. Aika moista häipäkkää on siis ollut ja tulee olemaan vielä muutaman viikon.

Asunnosta sanottakoon sen verran, että pidän tästä "pienestä asumisesta", mutta valitettavasti Nekalankulma ei ole ehkä sen parhain paikka sitä harjoittaa. Ilmastointia ei ole ja kun olemme ensimmisessä kerroksessa, ei täällä pysty nukkumaan ikkuna auki. Muuten olen kyllä edelleen "small space living" -fani. Mutta seuraavassa kodissamme ei ole sitä ongelmaa. Se ei ole pieni, eikä se ole ensimmäisessä kerroksessa. Mutta seuraavasta kodista sitten tulevaisuudessa. Säästetään sitä ihanuutta vielä tulevaisuuteen ;D

- Jaana
5 kommenttia:

mimon mami kirjoitti...

Sinua olenkin ajatellut monta kertaa.... Olet näköjään jo paikallisherkkuun tutustunut!

Ahti kirjoitti...

No niin! Vihdoin elonmerkkiä! Olen usein IKEAn ohi ajaessani tullut mieleeni. En ole kuitenkaan rohjennut poiketa morjestaan! Toivossa on hyvä elää!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan superihkua! Nyt SINUSTA jälleen kuuluu! Onnea uuteen elämään ja kotiin!
T.Komentoora

tuksu kirjoitti...

Ihana oli kuulla sinusta elonmerkki :) Olet sinä touhukas tyttö, niinkuin Jaanat ovat :) Kaikkea hyvää, varmasti tapaammekin vielä, uskon :) naapureita miltei kun ollaan :)
Wanhan Mummulan tuksu

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kiva kuulla Sinusta!
Hyvää muuttoa ja ihanaa uuden alkua!
-päivi-