torstai 3. huhtikuuta 2014

Nyt tapahtuu kertarysäyksellä!

Jos olen ollut hissukseen viime aikoina, kun elämässäni ei ole tapahtunut oikeastaan yhtään mitään. Ei ole remontit edenneet, ei ole sisustuksetkaan. Nyt olisi muutos tiedossa siihen asiaan. 

Ei, remontit eivät ole edenneet vieläkään, edelleen muutama jalkalista puuttuu. Ei sisustuskaan. Luovutin. Vuokrasin rivarini pois. Ihanat tulevat vuokralaiseni saavat jatkaa siitä. Itse muutan kerrostaloon. Kerrostaloasuntoon, joka on alle puolet tämän asunnon tilasta. 
Sijaintikin muuttuu hiukan. Nimittäin Kuopiosta Tampereeksi. 

Kyllä, Koti Kuopiossa, entinen Koti Kainuunkadulla, muuttuu Kodiksi jossain päin Tamperetta.. =D Terveisiä Oksan perheelle, nyt tulemme sitä suurimmalla todennäköisyydellä viimeinkin tapaamaan!

Olen saanut työnantajaltani mahtavan mahdollisuuden päästä kokeilemaan toisenlaista työtehtävää Tampereella. Jännittää ja hirvittää. Olen nukkunut nyt neljä yötä huonosti, kun olen yöllä herännyt miettimään milloin mitäkin hassua asiaa. Viime yön mietin väliseinäratkaisuja tehokkaaseen 23,5 neliön asuntooni. Alan ikävöidä nukkumista... 

Mutta kyllä, Kuopiossa asumiseni tulee kohta päätökseen, vappuna vaihdan kirjani Tampereelle. Kaksi vuotta olen Kuopiossa ollut, ja se aika on muuttanut elämäni aivan totaalisesti. Sain unelmien työpaikan. Kävin autokoulun. Löysin mahtavan miehen rinnalleni. Pääsin kolme kertaa paikallisiin lehtiin (neljäs on vielä tulossa.. täkäläiset eivät saa minusta tarpeeksi nähtävästi ;D). Pääsin matkustamaan, paljon! Itsenäistyin viimeinkin. Kuopio oli mahtava kokemus, joka kasvatti monella tavalla. 

Vaikka työkaverit nauravatkin, että Kajaaniin mennessä painan kaasun pohjaan Kuopion kohdalla enkä hidasta ollenkaan, täytyy sanoa, että uskon jollain tasolla jääväni kaipaamaan tätä paikkaa. Ainakin nykyisen kotini loistavaa sijaintia ja yläkerrassa asuvia oravia. Mitä muuta, se varmaan paljastuu ajan kanssa. 

Nyt, ihanaa viikonjatkoa kaikille ja mukavaa lähestyvää viikonloppua!

- Jaana9 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Oi miten jännää ja ihanaa aikaa sinä elätkään. Kyllä me olisimme sinut täällä Kuopiossa mielellään pidetty, mutta kaikkea hyvää muuttoon ja kaikkeen uuteen mitä elämä sitten sinulle tuokaan.
-päivi-

mimon mami kirjoitti...

Onnea uuteen! Tampere on ihana kaupunki.

Taina kirjoitti...

Tervetuloo Tampereelle !!!

Ahti kirjoitti...

Voi, kun kiva! Tervetuloa! Meille on Tampereelta 45 minuutin ajomatka. Takuulla tulemme tapaamaan!

Nimetön kirjoitti...

Onnea uudelle ajalle ja kodille!
T.Komentoora

ikki kirjoitti...

Muutat ihan nurkille, kun Turussa päin ooikkeat tai Raisiossa ole yhteyksissä!

Ahti kirjoitti...

Hu-huuu?

Nimetön kirjoitti...

Missä Jaana luuraa Kovin odotellaan päivityksiä ja kuulumisia.

Ihanaa kesää toivotellen Sari

Nimetön kirjoitti...

Edelliseen ei tullut mitään välimerkkejä, mitähan mokasin????

Sari