keskiviikko 6. elokuuta 2014

Ensimmäinen viikko uudessa kodissa - muuttotohinat päällä

Nyt ollaan muutama yö nukuttu uudessa kodissa ja se koti on IHANA!! Vaikka elämä ei aina ole ollut ihan ruusuilla tanssimista, täytyy sanoa, että 60 neliön saunallinen ja parvekkeellinen ullakkoloft Tampereen keskustassa kyllä korvaa monia kärsimyksiä. 


Muutto on vielä "vähän" kesken, mutta hiljalleen alkaa tavarat löytää paikkansa. Sisustamiset murun kanssa on kovaa vauhtia menossa, kun mietimme, millainen sohva, tv-taso ja kirjahylly kävisi uuteen kotiin. IKEA -suunnitteluohjelmat ja nettisivut tulevat entistäkin tutummaksi. :D TV-tasossa tulimme hyvin nopean päätöksen jälkeen siihen tulokseen, että BESTÅ on meidän ratkaisu. Ensimmäinen osa on nyt ostettu ja katsotaan vähän myöhemmin siihen loput osat ja ovet paikalleen. Piti vain äkkiseltään saada TV ja oheistuotteet purettua. 


Pienenä haasteena muutossa on todella pieni hissi. Eivät ole suunnittelijat olleet kauaskatsoisia, kun eivät 1899 olleet varautuneet tulevaisuuden ilmiöön nimeltään hissi. Hissiin ei monta laatikkoa kerrallaan sovi joten se syö intoa tyhjentää varastokopit nopeaan tahtiin. 


 
Laatikoita purkaessa naureskelin, että harvoin yhteenmuutosta lusikat menee näin nopeasti jakoon... Kun on kaksi aikusta ihmistä, joilla on ollut tarpeeksi astioita jo ennen yhteenmuuttoa, on yhteenmuuton jälkeen määrä naurettava. Pistimme aterimet pöydälle heti ja katsoimme mitkä pääsee meillä jatkokierrokselle ja mitkä löytävät uuden elämän jossain muualla. 


Vielä muuton (ja kaaoksen) keskellä kamera on jossain, läppäri sanoi itsensä irti ja kaikki muu oheiskrääsä on kadoksissa, joten rajallista bloggaamista tällä hetkellä, mutta jospa tämä tästä kohta normalisoituu. Sitä hetkeä odotellessa, nautitaan tummuvista kesäöistä! 

 
Mukavaa keskiviikkoa kaikille! 

- Jaana

8 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisia.
Ihanalta näyttää asuntonne kattoparveke, aivan huippua!
Tuo vaihe onkin pahin, kun kaikki laatikot on vielä purkamatta, mutta hiljaa hyvä tulee ;)
Mukavaa muuttoa!
-päivi-

Ruusa kirjoitti...

No jopas on hienot näköalat, onnea uuteen kotiinne! :)

moonangel kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta ja kyllä tuolla parvekkeella kelpaa iltaisin nauttia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat näköalat ja upea talo! Onnea uuteen kotiin!
T.Komentoora

Ahti kirjoitti...

Olipas kivat kuulumiset! Mekin asutaan 1899 rakennetussa talossa. Näköalat on hyvät!

tuksu kirjoitti...

Ihana kuulla kuulumiset :) Ja nyt me varmasti tapaamme, niin lähellä asutaan me täällä S:mäen kirkon kupeessa :) Voimia siihen muuttorumbaan, kaikkea ei tarvi heti tehdä :)
tuksu Wanhasta Mummulasta

Pike kirjoitti...

Onnea ihanaan uuteen kotiin, hulppeat on maisemat!

Sari kirjoitti...

Käyn nykyisin niin harvoin kotona lukemassa blogeja, että piti etsiä sinut täällä töissä suosikkeihin. Sinä sieltä sitten pikku hiljaa tulet alaspäin, kun taas poikani kaksi vuotta sitten muutti opiskelemaan Kajaaniin. Kovasti on siellä viihtynyt, vaikka pimeys vähän rassaakin. Vielä on opiskeluja jäljellä 1½ vuotta ja sitten miettii jatkoa.
Onnea uudelle kodillenne, näyttää tosi upealta!