tiistai 4. maaliskuuta 2014

Huntsville, Alabama - Nashville, Tennessee

Huntsvillessä vietimme yön todella erikoisessa asuntohotellissa. Meillä oli oma takka, asunto oli todella iso, kylpyhuoneeseen meno tuntui kuin olisi kävellyt kartanon länsisiipeen ja oli oma keittiökin. Todellista luksusta motellien rinnalle, jossa ei ole kuin kylpyhuone makuutilojen lisäksi. Respassa aamupala kitusiin ja menoksi kohti Tenneseetä. 


Teimme matkalla sellaisen pienen muutoksen suunnielmiin, että kiersimme Georgian kautta, jotta pääsisimme syömään kuuluisia Georgian persikoita. Muutos oli siitä erikoinen, että tähän mennessä olimme yöpyneet jokaisessa käymässämme osavaltiossa, mutta nyt teimme vain pikapysähdyksen ja jatkoimme matkaamme kohti Nashvilleä. 

Ja niistä persikoista: rehellisesti sanottuna, en ymmärrä, miksi ne ovat niin kuuluisia, mutta ainakin sain hyvin tuoreita persikoita! Tuo vihreämpi tapaus on tomatillo.


Teimme myös pikapysähdyksen Unclaimed Baggage -liikkeessä. Liikkeeseen tulee kaikki lunastamattomat matkalaukut, jotka ovat hävinneet lentokentillä. Ihana paikka, olisin voinut pidempäänkin tonkia kaikkea mahdollista sieltä. Pari kivaa villapaitaa löysin ja oli lähellä, että olisimme napanneet mukaan vielä tuhannen dollarin kamerankin, mutta eläkeläisrouva ehti meitä ennen sen kimppuun.. hitsi!



Point Park




The Rock City



huomaa ilmeestä, etten hirvittävästi välitä korkeista paikoista. =D


Miten niin jänskätti mennä riippusiltaa pitkin kauheen korkealta... =D


Yhdessä luolassa oli hauskat värilliset lasit, tässä sama maisema lasien läpi kuvattuna. 




Kohta, josta näki seitsemään osavaltioon.









 

Amerikkalaisia herkkuja, nam!

Kunnon Moonshinea eli pontikkaa. 



Nashville, Tennessee





Buffalon liha burgeri paikallisessa panimoravintolassa. 




Alabama oli todella pelottava paikka, hyvin kiihkouskovaista seutua ja Nashvillestä en ehkä saanut kaikkea irti, joten en osaa oikein sanoa, mitä mieltä olin tästä päivästä. Georgiassa, Chattanoogan seudulla ja vuoristolla olisi viihtynyt pidempäänkin sen sijaan. Jospa sitten seuraavalla kerralla. 

Mukavaa tiistaita kaikille!

- Jaana

1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisesta matkakertomuksesta!