lauantai 18. elokuuta 2012

Keittiön uudet verhot

Olen asunnut nykyisessä asunnossa maaliskuun alusta. Viisi ja puoli kuukautta, suurin piirtein. Sinä aikana minulla on ollut verhot vain ja ainoastaan makuuhuoneessa. Olen odottanut sitä Ahaa-elämystä. Liki on ollut jo tähän asti, mutta toissa päivänä kirppisreissulla se viimein napsahti kohdalleen. Löysin neljä paneeliverhoa, kaikki samanlaisia, joista toinen pari päätyi keittiöön ja toinen olohuoneeseen. Tänään olisi lähikuvassa keittiö.

Keittiö Ennen:

Pitkään mietin, mikä olisi sopiva vaihtoehto. Pitkään mietin IKEAn lasten kangasta ja viime aikoina aloin katselemaan myös Vallilan Helsinki -kankaita. Värinhän olisi pitänyt olla joko vaaleanpunaista tai vihreää, jotta se sopisi hyvin insipiraation lähteenäni toimivaan postikorttiin. 


Kuitenkin kun menin kirppikselle näin jotain, jonka hinta oli niin houkutteleva, että luovuin hetkeksi alkuperäisestä suunnitelmastani.  


Tästä yhdistelmästä löytyi jopa sointuva väri keittiööni.


Joko jännittää, mitä sieltä löytyi? No, paljastetaan viimein. Löytyi mustavalkoinen koivukuvioinen paneeliverho ja valitettavasti vain yksi vihreä paneeliverho sen kaveriksi.  




Nyt vain pitäisi enää löytää sitä pinkkiä jostain sointumaan tuohon postikorttiin. 

Vaikka olinkin alunperin suunnitellut vaikka mitä, täytyy myöntää, että olen tyytyväinen verhoihini. Ei tarvitse huolehtia siitä, jos kyllästyy väriin, vaihtaa vain toisen/toiset paneelit ajanhenkiseen väriin. Ei paha. Ja kun vielä kierrätysajatuksella, vielä parempi!



Mutta nyt pitää alkaa suunnata kohti työmaata. Se olisi iltavuoro ja lähtölaskenta alkaa nyt. Viikon päästä tähän aikaan olisi ensimmäinen kokonainen päivä New Yorkissa ja tiedossa olisi kirpputoreja ja panimokierroksia ja ilmaiskonsertteja ja ja ja ja... En malta odottaa enää!!!

Ihanaa lauantaita kaikille!

- Jaana

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat verhot! Hyvä ostos!
T.Komentoora

Ahti kirjoitti...

Panimokierroksia? Kanitarhoilleko menet tutustumaan?
Terveisin Ahti (se yksmielinen!)