sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Paluu vielä pääsiäiseen

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Jos jotain olen oppinut, olen oppinut sen, etten enää tyhjennä kameran muistikorttia pikkuläppärille. Voi että osaa olla tuskallisen hidas ja hankala työskennellä kuvankäsittelyn kanssa läppärillä, joka tökkii ja sitten et edes näe, mitä teet. 

Mutta nyt viimein sain loputkin kuvat käsiteltyä, joten pääsette näkemään, millä täällä on pääsiäisenä herkuteltu.  Minulla oli pääsiäisenä vieras, joten en ihan itseäni varten näitä herkkuja tehnyt.












Kävimme myös Kainuun kierroksella, ja pysähdyimme piknikille Paltaniemelle. Ihana kun sai ajaa ihan jäälle asti. Harmi vain, etten tiennyt, että edeltävänä päivänä oli siellä poltettu joku pääsiäiskokko. Se olisi ollut varmasti mahtava näky! Meillä oli myös hyviä eväitä, mutta niistä en ehtinyt kuvaa ottaa... mutta hyvää oli, sekä salaatti että leipä!



Vielä vieraan poistuttua päätin kokeilla jotain uutta, joten tein tomaatti-basilika-mozzarella pizzan...


Elämä on kuluvalla viikolla ollut vähintään mielenkiintoista. On ollut hyvin jyrkkiä ja sitten toisaalta pitkiä ja loivia ylämäkiä ja toisaalta ihania alamäkiä.. kirjaimellisesti, kun tällä viikolla pyöräilin kolmena päivänä töihin. En ymmärrä, miksi jotkut puhuvat liikunnan tuomasta hyvästä fiiliksestä. Rehellisesti sanottuna minulla oli hyvä fiilis kaukana. Hampaat irvessä ylämäkeä ylös, hiki valuu, jalat maitohapoilla ja kun viimeinkin on perillä, tympäsee aivan valtavasti puhumattakaan siitä, että takapuoli on aivan valtavan kipeä. Onneksi työkaverit sitten tulivat takaisin koulutuksesta, joten nyt pääsee taas kimppakyydillä töihin. Ja ensi viikolla saankin sitten ihan uuden kulkupelin... =D Siitä sitten ensi viikolla lisää! 

En voi sanoa muuta kuin, että aivan ihana aamu. Sai nukkua pitkään, aurinko paistaa, vapaapäivä, linnut laulaa... Olo on niin rauhallinen kuin olla vain voi. Suorastaan voisi sanoa, että tunnen sisäisen rauhani. Nyt sitten kun tuon sanoin, voi varautua johonkin hirveeseen pas*amyrskyyn. Olen jotenkin huomannut, että juuri sillä hetkellä, kun olen melkein onnellinen elämässäni, joku tulee ja heittää lavallisen sitä itseään niskaani. Mutta hei, kauneimmatkin ruusut tarvitsevat välillä lannoitetta ;D So bring it on!

Mutta nyt, oikein ihanaa äitienpäivää kaikille! Nauttikaa tästä ihanasta päivästä, varsinkin kun ulkonakin on noin kaunista! Olisiko tänään hyvä päivä nauttia päivällinen auringossa, piknik kenties?

- Jaana

11 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Voi nami mitä lettuherkkuja-ja muitakin!
Juuri eilen mietin, että pitäisiköhän hankkia tuollainen lettupannu! :D

Tuo oli hyvin sanottu, että kauneimmatkin ruusut tarvitsevat välillä lannoitetta! :))
Näin se vain on!

Päivänpaistetta ja rauhaa päivääsi ja tulevaan viikkoon!

Anonyymi kirjoitti...

Niin ihana juttu että oksat pois.Vieras???

Anne kirjoitti...

Hei arvaa mitä? Tuo, ettei koe liikunnasta mitään hyvää oloa, on varmaan sukuvika. Mulla on ihan sama juttu. Ei puhettakaan mistään euforiasta, joskus saattaa hetken olla semmoinen olo, että no kiva kun tuli lähdettyä, ja sitten: "no, siinäpä se sitten oli".

Uinti on ainut, mistä tulee pitemmäksi aikaa hyvä fiilis, ja sekin johtuu varmaan ihan vaan siitä, että on niin rapakunnossa ja läpipoikki uinnin jälkeen. :)

Ahti kirjoitti...

Kiva kuulla Sinusta! Asenteella vain eteenpäin!
Ei kai toi Anonyymi tarkoittanut meitä Wanhan Mummulan Oksia?
Olet varmasti niitä kauneimpia ruusuja!

Anonyymi kirjoitti...

Ahti hyvä, éi teitä ei.
terv sama9nen anonyymi.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa kun olet taas päivitellyt blogiasi. Kävin viime viikolla Kuopion suunnalla ja olisin mieluusti tullut sinne Ikeaankin, mutta kun ette ollut vielä auki! PAH! Mutta pizza näytti todella hyvältä, saisikohan ohjetta, kun on noin muhkea ja tykkaisin sellaisista enemmän kuin kaulituista latuskoista.
:) ihanaa kevättä (vaikka vihaan siitepölyä!!!)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Jaana kun olet jaksanut päivitellä kuulumisia!Täällä odotellaan paitsi sinun kuulumisia myös nelijalkaisten perheenjäsenien kuulumisia uudessa kotikaupungissa!kertoile kun ehdit ja jaksat!
T. Komentoora

Anonyymi kirjoitti...

ihanat eväät olet taikonut! ja taas ikävöin, että missä Jaana on???


-sari

Anonyymi kirjoitti...

Missä olet?

Unknown kirjoitti...

Ne jotka väittää saavansa esim. juoksemisesta suurta nautintoa, on oikeesti jotain masokistisia marttyyrejä! Mulla ainakin tulee raittiissa ilmassa liikkumisesta hirvee hedari, nälkä ja kiukku. Sitämukaa mitä verensokeri laskee, verenpaine nousee :D Tulee semmonen fiilis lenkin jälkeen, että "Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä!" :) Ehkä se liikunnan tuoma euforia perustuu siihen, että on iloinen kun se on ohi?

Anonyymi kirjoitti...

kukuuu Jaana....kukuuuuu....