sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pääsiäisen kuulumiset

Pahoitteluni "häviämisestä". Paljon on tapahtunut ja paljon olisi kerrottavaa, mutta vielä hiukan puren huultani ja kerron vain päälisin puolin mitä on ehtinyt tapahtua. Esimerkiksi pääsiäisenä viimeinkin sain pöydän kasattua ja huomasin, että kirpputorisedät olivat hajoittaneet yhden jalan. Minun 35 euron pöytä hajosi ennen kuin se saatiin edes sisään asti! Nyt jalka on kasassa maalarinteipillä, mutta eihän se paljon mitään kestä. Joudun siis hankkimaan uuden ruokapöydän jossakin vaiheessa.

Arkipäivät tuntuvat menevän samaa tasaista tahtia, 5 (yritetään päästä) ylös, 7 liikenteeseen, 8 töihin, 4 pois, 5 kotiin, koirien ruokinta, itseni ruokinta, 9.30 nukkumaan ja totallinen kooma. Monena viikonloppunakin on ollut monenlaista menoa. Lisäksi minut on viety vasten tahtoani Kajaaniin monena viikonloppuna hakemaan muuttokuormia. Vielä pitäisi yksi keikka käydä heittämässä, sitten olisi kaikki maallinen omaisuuteni, jonka haluan tänne tuoda, perillä.

Eilenkin itse asiassa piipahdin Kajaanissa. Se reissu kesti kokonaiset 3 tuntia 20 minuuttia. Kävin tekemässä perunkirjoituksen ja lähdin, en halunnut enempää viipyä siellä.

Olen "joutunut" reissaamaan hiukan tässä muutamana viikonloppuna ja olen joutunut palkkaamaan koirille hoitajan. Parina viikonloppuna hoitaja on ollut täällä meillä ja koirat tuntuu olevan aivan onnessaan, kun heillä on joku, joka käyttää heitä todella pitkällä lenkillä. Paha puoli asiassa on vain ollut se, että nyt olen irrotellut Ellulta kaksi punkkia. Taitaa koiran hoitaja juoksutella ipanoita metsikössä. Silti minulla on pieni ongelma. Koiranhoitaja ei voi ottaa koiria luoksensa ja minä taas tarvitsisin sellaisen hoitajan, joka voisi ottaa nämä ipanat luoksensa. Erityisesti tuossa 18.-22.5 tarvitsisin jonkun joka pystyisi ottamaan koirat ja kissankin itselleen. Olen valmis maksamaan palkan totta kait ja bensat hoitajalle... tietäisikö kukaan perhettä/ henkilöä, joka kaipaisi tekemistä tai harjoittelua koirista? Apu otetaan mielellään vastaan!

Minulla olisi niiiiin paljon kerrottavaa, että melkein kuplin kun tekisi mieli kertoa, mutta se saa vielä odottaa! Sillä välin nauttikaa vain näistä keittiön kuvista, jospa kohta saan jotain todella mukavaa kuvattavaa teillekin =D

Ja ihanan iso kiitos kaikille niille, jotka ovat käyneet jättämässä "huhuu, missä olet" -kommentteja. Ne tekevät minut erittäin iloiseksi.








11 kommenttia:

ikki kirjoitti...

Sinua kaipasin,mutta ymmärrän tilanteesi! Halaukset kuitenkin!

ikki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Harmi että pöydän kanssa kävi noin. Mukava kuitenkin kuulla sinusta!

-Katja-

Ouna kirjoitti...

Voi kökkö tota pöytää! Ihan jänskättää mitä uutta tai kivaa tai erityistä sulla on siellä ;) ??
Mukava kuulla sinusta :)).

Ruusa kirjoitti...

Piitkästä aikaa, kiva kun tulit! :))
Jään tietysti jännityksellä odottamaan mitä siellä oikein on kerrottavaa! :D

Olipa tylsä juttu tuo pöydän hajoaminen. Tosi kivan näköinen pöytä nimittäin!!

En kyllä tunne ketään koiravahtia siltä seudulta, harmi! Toivottavasti joku luotettava löytyy! :)

Palaahan taas....

Elämän Helmiä kirjoitti...

Hei, kiva kuulla sinusta!
Minä voisin tietää koirille ja kissalle hoitajan, kunhan kysyn heiltä ensin mitä ovat mieltä. Ovat harkitsemassa koiran ottamista, ja tässähän olisi verraton tapa opetella koira elämää 8).
Harmillista pöytäsi kanssa 8(
Mutta minäpäs ilomoittelen tässä pikimiten.
-päivi-

Anonyymi kirjoitti...

Olet palannut.Kiva lukea näitä sinun turinoita.Lisää,lisäää,,

Ahti kirjoitti...

Hengessä mukana!

tuksu kirjoitti...

Sinua olen kaivannut ja ajatellut, jokapäivä!
Vomia sinulle kaikkeen, mitä sitten tuleekaan :)
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Voi hitto! Minä kyllä voisin ottaa sinun eläintarhan tänne meille, mutta välimatkaa taitaapi olla vähän liikaa:/ Kajaanista pohjoiseen asun... No mutta, mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa!!!
MS

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta taas.
Minä kyllä sinuna reklamoisin tuota kirpputoria ja heidän työntekijöitään.
Vaikka tavara onkin käytettyä, ei sitä silti saa kohdella ihan miten vaan. Palan halusta tietää mitä sinulla on kerrottavaa... :)