keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Makuuhuoneen uusi seinä

Nonni, makuuhuone (tai ainakin peräseinä) sentään näyttää suurinpiirtein sellaiselta, kuin olin suunnitellut. Vielä tosin puuttuu paljon sellaisia ihania yksityiskohtia, jotka ovat niin Jaanamaisia, mutta lähempänä mielikuvaa kuin olohuone. Tapetin valinnassa auttoi itse asiassa työkaverin mies, joka on perehtynyt hyvin feng shuihin. Hän sanoi, että tuollainen puu kuvastaa itse asiassa uuden alkua, ja sitähän tässä ollaan tekemässä. Olin siis aivan myyty, tapetti oli pakko saada. Puun lehdet löytyykin sitten itse asiassa verhosta, joka kuvan ottamisen jälkeen on viimein saanut kaverinkin. 


Kyllähän tuolla on viihtynyt, unettomia öitä ei ole tullut montaa vietettyä. Jospa vielä vastapäisen seinän saisi valmiiksi. Mustaksi se on malaattu jo, mutta kaikki kalusteet jäivät edellisellä Ikea shoppailureissulla vielä sinne kauppaan... En löytänyt kiireessä niitä, vaikka siellä ne olisivat olleet. 

Tällä välin keittiökin on saanut vähän enemmän ilmettä, mutta verhot vielä uupuu, kenties joku päivä pääsette näkemään villit haaveeni keittiönverhosta, joka on kovasti kyllä kummastuttanut ihmisiä... mutta enhän minä kyllä millään muotoa kovin tavallinen ihminen olekaan, aikamoinen persoona, joten pitäähän minulla näköiseni verhotkin olla! Mutta siitä sitten myöhemmin! Niin ja kenties myös tuosta simakokeilustani, elämäni ensimmäistä kertaa valmistin tänään simaa, muutaman päivän päästä tiedetään, menikö se harakoille vai simasuille... =D

Ihanaa illan jatkoa kaikille ja ihanaa pääsiäistä!

- Jaana

14 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Tapetti on nätti ja koko makkarissa mukava tunnelma :)

Ja jääpi taas lisäkuvia oottelemaan.. ;)

Mukavia pääsiäispyhiä!

Tuula kirjoitti...

Kauniin näköistä.

Oikein hyvää pääsiäisen aikaa!

Hymyilevä tyttönen kirjoitti...

Kaunista on! Mä olen vain aina ajatellut, että tietokone ei "kuulu" makkariin, vie sen feng shuin pois... Jäänpä minäkin odottelemaan mielenkiintoista verhoasi! :D

Ahti kirjoitti...

Fengshui on syntynyt 500 eKr (?), tarkistamaton tieto. Silloin ei ole ollut tietokoneita eikä TV:tä. Näin kertoi vaimoni tuksu, "fengshui-ihminen". Joten ole vaan rohkeasti oma "jaanamainen" Jaana. Sellaisena olet paras!
Jatka samaan malliin!
Terveisin Ahti

tuksu kirjoitti...

Juu! Kaunista on! Eikä liian tummaa.
Fengshui-guru, jonka kurssilla olin, sanoi tosiaan, että pitää muistaa, että nykyaika on asettanut omat vaatimukset sille, mitä huoneessa on...
Eihän ennen ollut edes sähköä. Nyt pitää varoa jopa yölamppuja, liian lähellä päätä...ja vuoteen yllä roikkuvaa lamppua...
Mutta nykyajan asumisen vaatimusten edessä pitää vaan etsiä se kompromissi, joka soveltuu juuri kyseiseen kotiin :)
Tärkeämpää minusta on tutkia asunnon sijainti kompassilla...jotta näkee oikeasti ne paikat, joihin on kiinnitettävä huomiota.
Kauniita unia siellä kauniissa, uudessa kodissasi! :) tuksu

Senja kirjoitti...

Upea tapetti! Tosi kiva tunnelma muutenkin makuuhuoneessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jaana!

Ihana on ollut seurata remontointi- ja sisustusprojektiasi. Sinulla on todellakin taito hyppysissäsi, ja olen saanut paljon inspiraatiota sinulta! :)

Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä,
Sara

OT: Onko Kuopion IKEAn avajaispäivämäärä jo tiedossa, vai onko salaista tietoa? :) Kotisivuilta sitä ei löytynyt. Tuskin maltan odottaa!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana makkari.Näitä sun sisustus juttuja lisää.

Tasaraita kirjoitti...

Miten ihana! :))

Edelliseen olohuonepostaukseen jäin miettimään että kuinkas noissa ovissa toimisi se d-c fix kontaktimuovin tyyppinen tuote (myy Terrat, Etolat, Lohikari, jne). Voisiko sitä laittaa ovien laseihin, se siis lähtee siististi irti, ei pitäisi jättää jälkiä mihinkään. On helppo leikata saksilla ja laittaa paikalleen lastan kanssa :). Sitä on kiiltävää ja mattaa, kuviota ja vaikka mitä.
Toinen noissa ovissa voisi olla tapetti. Miksipä ei voisi laittaa tapettia tuonne sisäpuolelle lasin taa? :)
Saisit edullisesti ja helposti erilaista ilmettä.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tapetti!

Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
http://avecvaish.blogspot.com/

Kiitos!

Milla kirjoitti...

ompas kyllä nätti tapetti :)

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu, missä Jaana???

-Sari

Anonyymi kirjoitti...

Jaaanaaa....

Anonyymi kirjoitti...

Sitä samaa olen ajatellut minäkin..