tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kirppistelyä kuopiolaisittain

Eilen oli aivan ihana päivä!

Eilen vierailimme ihan luvan kanssa kauniissa kuopiolaisissa kodeissa ja menin aivan onnesta sekaisin. Niin ihania (muutama jopa musta-valkoinen) koteja, joissa minä sain ihan luvan kanssa ottaa kuvia.. harmi vain, että niitä ei saa julkaista täällä! Mutta on ihana päästä katsomaan, miten ihmiset asuu. 

Reissun jälkeen työkaveri heitti minut keskustaan ja kun ehdin juuri myöhästyä linja-autosta, päätin uhmata kohtaloa ja suunnata viereiselle kirpputorille tappamaan aikaa. Paljoa ei mukaan lähtenyt, mutta se, mitä lähti, oli sitäkin mieluisampi. 

Vakilukijat ovat varmaan huomanneet (ja lukeneet) fiksaationi Brukar Designin kirjoitettuihin kuppeihin. Nyt kirppikseltä löytyi yrittiruukkuja, Persilja ja Basilika. En ole ennen tiennyt, että näitäkin on.. eihän näitä voinut mitenkään jättää sinne, mukaanhan ne oli otettava. Nyt kun vielä saisin vesikannuni ja sipsikulhoni Kajaanista tänne, niin olisi koko sarja kasassa! 

Vielä kun bussikin jättää minut lähikaupan eteen, kipaisin kaupasta hakemaan täytettä kuppeihin... =D Ja herkullisen basilikan tuoksun innostamana pistin popin soimaan keittiössä ja innostuin jopa laittamaan ruokaa... Tähän hätään täytyy tunnustaa, että se oli itse asiassa vasta toinen kerta, kun olen vaivautunut laittamaan pelkästään itselleni jotain lämmintä syötävää... Tästä se lähtee, itsensä hemmottelu! Mä alan vähitellen oppia tähän. Kun vielä tosiaan saisin sen keittiön ruokapöydänkin, ei tarvitsisi tuonne olohuoneen sohvalle mennä syömään... =D

Mitähän sitä tänään tulee tapahtumaan, kun lähemme uudelle kierrokselle.. tuskin maltan odottaa!!!

Ihanaa tiistaita kaikille!

- Jaana



5 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Heinot löydöt teitkin!
Täällä kUopiossa on kuulema aikahyvät kirppikset, mutta en ole vielä niissä käynyt, enhän ole asunutkaan kuin kohta neljä vuotta täällä 8)
Mukavaa viikkoa!
-päivi-

Ruusa kirjoitti...

Kivat noi yrttikupit, en mäkään ole tiennyt, että tuollaisia on!

Mukavaa päivää!

Johanna kirjoitti...

Mikä löytö! Itse oon aina mollannut näitä Kuopion kirppareita :)

Minä vain kirjoitti...

ihana blogi sinulla! kiva värimaailma keittiöön tulossa. ja tervetuloa kuopioon :-)

AnneV kirjoitti...

Heippa Jaana ja kiva kuulla sinusta taas useammin :)
Itse suurena Bruka-fanina ihailen aina heidän astioitaan.
Tässä 1 nettiosoite mistä olen tilaillut heidän tuotteitaan, tykkään kun heillä on vaihtuvuuttakin tuotteissaan.

http://www.sisustusidea.fi/verkkokauppa/10_bruka-design

Toivottavasti tästä on iloa sinullekin.