maanantai 12. maaliskuuta 2012

Eläinpostaus: Koirien kuulumiset

Monet ovat kyselleet, miten eläimet ovat kotiutuneet. Kanssani tällä hetkellä asustaa koirat Santtu ja Ellu. Ennin jätin suosiolla isälle hoitoon, onhan Enni jo 11-vuotias ja äänekäs kuin mikä, olisin varmaan saanut häädön alta aika yksikön kun se jääräpäinen diiva olisi haukkunut koko päivän asunnossa. Santusta en ole huomannut mitään sopeutumisongelmia. Ehkä tavallista tylsistyneempi, kun ei pääse kahville "yläkertaan", mutta muuten kiltisti odottelee, että mamma tulee kotiin töistä. Kun käymme takapihalla "käyskentelemässä" (kokonaiset 10 neliötä...), jää Santtu mielellään takapihalle seuraamaan, mitä alhaalla menevällä kadulla tapahtuu ja kuka siellä menee. Aivan siis kuin Kajaanissa aina ennen. Suht kiltisti pysyy siellä, silloin tällöin täytyy käydä muistuttelemassa, ettei painele karkuun, kun aluetta ei ole rajattu kuin vain kolmelta sivulta... 



Ellu sen sijaan.. Mites tämän nätisti sanoisi.. Ellu pyrkii tekemään elämästäni työntäyteisen.. Joka ikinen kerta, kun olen poissa, löytyy lattialta isomman luokan muistot. Sillä ei todellakaan ole väliä, olenko poissa 8 tuntia vai vain 2 tuntia. Jätös löytyy silti. Samoin avoin takapiha houkuttelee ottamaan hatkat alta aika yksikön.. 



Kissaa en ole vielä Kuopioon asti saanut... pitäisi varmaan käydä jossakin vaiheessa hakemassa, samalla kun kävisi hakemassa loput tavaranikin... 

Ja kuvissa "ipanat" löysivät jää/lumikimpaleet takapihalta, jotka piti ihan ehdottomasti tuoda sitten sohvalle ja syödä ne murustellen.. harmi etteivät syöneet loppuun. Jokunen kimpale oli jäänyt sohvalle sulamaan, oli aikamoinen yllätys käydä istumaan siihen kohtaan myöhemmin illalla =D Mutta sellastahan tää on elämä elikoiden kanssa! 

Oikein ihanaa viikonalkua kaikille! Olkoon maanantai mahdollisuuksia täynnä!

- Jaana

3 kommenttia:

ikki kirjoitti...

Ihanat nuo karvakuonosi. Meillä löytyy noita jääkokkareita myös, lattialta, puoliksi syötyjä ja ne eivät todellakaan ole kivoja edes astua ;)

Ruusa kirjoitti...

Kavereilla on jätskit :D

Mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, Ihanaa Jaana on tullut takaisin!
Kiitos kun olet jaksanut postailla ja tosi kiva oli kuulla mitä eläinkaveruksille kuuluu. Olisikohan nuo jätökset jotain protestia? Yhden tuttuni koira tekee niitä myös silloin tällöin.
Keittiön remppa on hieno ja kuvaseinä tuttua Jaana Kainuunkadulta! Sopii tuohon hienosti!
T.Komentoora