sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Keittiö ennen ja jälkeen: Paint it black

Ei mennyt kuukautta seuraavaa postausta odotellessa!! 

Elämä täällä Savon sydämessä on ... rauhallista. Voisiko asian näin ilmaista. Arkipäivät menee siinä, kun heräilee 5, kävelee naapurissa asuvan työkaverin pihalle kello 7.20 ja kanssamatkustaa töihin. 4 suuntaa kotiin, siivoaa koirien sotkut (joka arkipäivästä, olen huomannut), ruokkii koirat ja käyttää pihalla ja laittaa itselleen ruokaa. Siinäpä se menikin se arkipäivä, nukkumaan ja taas seuraavana päivänä viideltä ylös! =D Mutta ihana, kun koittaa lauantai!

Perjantai-iltana lainasin työkaverin miestä (kauhea, kun kuulostaa pahalta) ja kävimme K-raudassa ostoksilla. Mukaan lähti vaikka ja mitä, kuten laminaattia, liitutaulumaalia, pari eri mustansävyistä maalia ja mustaa tapettia... Kyllä, värimaailma on huomattavasti tummempi kuin aikaisemmissa kodeissa.. Mutta kunhan saan kaikki valmiiksi, ei tästä lopputuloksesta niin synkkä tule (toivottavasti!)

Keittiöni ennen

Liitutauluseinä

Tämä seinä on vielä kesken.. pitäisi päästä käymään työnantajallani edustamallani osastolla (eli jos joku ei sitä vielä tiedä, Ikean kukka- ja kehysosastolla) hakemassa vähän rekvisittaa... Taululistaa, irtokehyksiä... ja liitujakin pitäisi vielä käydä hakemassa lastenosastolta... =D

Vastapäinen seinä

Tämäkin seinä tuli mustalla, mutta tämä on ihan tavallisella maalilla.

Verhot kun vielä laitetaan peräseinälle, alkaa nurkkaus alkaa olla kalusteita vaille valmis.. Ja ei huolta, verhot eivät tule olemaan koko mustat! ... vai olisivatko? hmmm... =D

Ensimmäinen seinä valmis!


Tästä tuli mielestäni ihana! Taulut menevät aika matalalle ja aika näyttää, miten tulee toimimaan, kun sopiva ruokapöytä löydetään jostain, mutta se on sen ajan murhe. Itse tykkään tosi paljon ja olen ikionnellinen, että viimeinkin pääsi sekä Eiffelin torni että Fazerin kyltti seinälle! Niille nimittäin ei edellisestä kodista järkevää paikkaa löytynyt!


Ja vähän valoitetaan tulevaa... Ettei menisi ihan liian synkäksi, on tehoste väriksi tulossa keltainen. Hetkonen... kuuletteko te saman... ihan niin kuin... Joo, Ihan kuin kuuluisi tuolta Tasaraita -blogin puolelta hehkutusta, että joku toinenkin on löytänyt tyylikkään yhdistelmän =D Ostin vielä kaupassa käydessäni ison nipun auringon kukan siemeniä, aion istuttaa kukkia takapihalle, niin että ikkunasta ulos katsoessakin sama linja jatkuisi! Sisältä ulos ja toisin päin! Pitää siis kevään koittaessa ostaa työnantajaltani mustat polyrottinkikalusteetkin! 


Mutta edelleen, iso kiitos kaikille myötäelämisestä. Uusi työ, uusi koti, uusi kaupunki, uusi elämä. Uusi sivu elämässä, jos näin voitaisiin sanoa! Nyt vain katsotaan tulevaan ja ajatellaan kaikkia ihania asioita, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! ... ihan heti sen jälkeen kun tokenen tästä nuhasta! Saisi tämä aivastelu ja niistäminen riittää! On vaikea olla positiivinen, kun pää on täynnä jotain ihan muuta!

Mutta ihanaa sunnuntaita kaikille lukijoille ja satunnaisille kävijöille ;)

- Jaana

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on älytön talokuume! On jo netistä katsottu taloja. x) Mut ei varmaan vielä olla ostamassa... Sulla näyttää aika tilvalta tuo asunto näissä kuvissa. ;) Mahtuuko kaikki lemmikitkin mukaan?

Paula

tuksu kirjoitti...

Kiva seurata, kun rakennat innolla kotia siellä!
Mulle musta väri vaan on semmonen kauhistus....mutta uskon, että kun valmista tulee, on se sinun näköinen, silloin siis onnistunut.
Itse täällä ehostelin vanhoja keittiön tuoleja vaaleanpunaisella...että siinä se värien ero. Jokaisella meillä on ne omat mieltymykset.
Sitä sauna-asiaa odottelen
tuksu

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta!
Ihanan näköinen tuli seinästä, erilainen, mutta ei ollenkaan synkkä.
Aurinkoisia päiviä ja jaksamista uudessa työssä (kun noin aikaisin vielä joudut heräämään)!
-päivi-

FatMuppe kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Varastan ehdottomasti seuraavaan kotiin tuon liitutauluseinäidean :D

Ruusa kirjoitti...

Olet vauhdissa!
Näyttää hyvältä ja olen varma, että lopputulos on upea!!

Jaksamista arkeen ja puuhasteluun!

Ahti kirjoitti...

Seurailen mielenkiinnolla elämääsi! Välitäppäs isällesi ja äidillesi terkut! Jaksamisia myös heille!

Olivia kirjoitti...

Ihanaa kuulla sinusta jälleen! <3

Uudet tuulet ovat varmasti tervetulleita elämääsi, ota niistä ilo irti jaksamisesi mukaan :)

Tuo taulukokoelma näyttää oikein hyvältä, kiva idea ripustaa tauluja myös matalalle!

Tsemppiä uuteen työviikkoon - täällä Joensuussa odotetaan Kuopion Ikean avautumista innokkaana ;)

Jannen Kuulumiset kirjoitti...

Kiva kun olet palannut .. terkut elukoille Fannilta ja Tiitulta !!

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Näyttääpä hyvälle!! Taulut on aseteltu kivasti, en ole koskaan edes ajatellut, että ne voisi nuin alas laittaakkin. Saattaapi olla, että lainaan ideaa.

Ihanaa kun olet tullut takaisin!!

Anonyymi kirjoitti...

Sehän näyttää jo nyt niin hyvälle kuin pitääkin! Mukavaa kevään alkua!

Katja

PIUZA kirjoitti...

Tauluseinä on kyllä hyvän näköinen ja yllätys yllätys, että mustilla seinillä saa noin hyvän näköistä aikaiseksi! Jään jännäämään sitä keltaista ruisketta!

t.Paula