sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Rompepäivät

Muistinhan minä viimein, minkä takia 10.6 tuntui niin tärkeältä päivältä. Silloin alkoi Sukevalla Lohirannassa Rompepäivät jatkuen tähän päivään asti. Aamusella lähdettiin Maken kanssa ajelemaan Lohirantaan toivoen, että vaikka minkälaisia aarteita löydettäisiin. Pettymys olikin kova, kun huomasimme, miten kovia hintoja myyjät perivät tuotteilla. Ainoa joka jäi mieltä vaivaamaan, oli eräs myyjä, oka lupasi tuoda minulle Iisalmen markkinoille haluamiani kahvikuppeja suht edulliseen hintaan. Mutta koska sekin on vasta ensi viikolla, oli aarteet tältä viikolta jäädä hyvinkin niukoiksi. Onneksi juuri viimeisessä käymässämme pöydässä oli vaikka mitä ihanaa ja suht' kohtuu hintaan mielestäni.



Ensiksi löytyi nippu ihania Sarviksen 452 munakuppeja. Värejä oli vaikka mitä, mutta itse nappasin turkooseja, keltaisia ja valkoisia mukaan. Hinta oli siinä ja siinä, oliko jo ylihintaa, kun pyysi 2 euroa kappaleelta, mutta en viitsinyt siitä alkaa nipottelemaan. Niin ihanan retroa ja 60-lukua, että!! Sopii meille kuin nappi silmään!


Toinen oli ihana limenvihreän värinen sitruspuristin hintaan 5 euroa. Ihana ja ihanan värinenkin vielä!


Vähiin jäi aarteet, mutta sitäkin mieluisampia! Ja nyt alan jännittlemään, mitä loppuilta tuo tullessaan. Make on luvannut viedä minut ulos syömään, eikä minulla ole hajuakaan, minne hän minut vie. IHANA!

Ihanaa sunnuntainjatkoa kaikille!
- Jaana

6 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Ihania löytöjä ja upea loppuilta tulossa :) Pitäkää oikein ihana ilta!

Ruusa kirjoitti...

OI ihanaa iltaa teille!!! :)))

Kivoja löytöjä, hauskoja ja värikkäitä-niin kuin sinä! ;)

Ahti kirjoitti...

Voi sitä elämän ihanuutta! Makehan on niitä sirkusmaailman miehiä: mitähän hän on keksinyt? Olisko vaikka "illallinen trapetsilla"?

Sari kirjoitti...

Ihania löytöjä olet taas tehnyt.

Taikku kirjoitti...

On tää sun blogisi aika mainio. Käyn nykyään jo vakiovieraana lukemassa mitä nyt oot keksinyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Missä Jaana luuraa?? Nyt ollaan hätää kärsimässä kun ei päivityksiä tule! Tai onko isäntä järjestänyt noin pitkän illallisen? =)

-Sari