lauantai 26. helmikuuta 2011

Tomaattitori

Citymarketissa törmäsin uuteen tuttavuuteen, tomaattitoriin. Saaveissa oli jos jonkinlaista tomaattia ja kaikki saman numeron ja kilohinnan takana. Siitä sai itselleen kerätä maisteltavaksi sellaisia tomaatteja kuin halusi. Totta kait piti itsekin kokeilla moista. Samalla nappasin vähän mozzarellaa, basilikaa ja sipulia, että sain siitä rakenneltua sellaisen tomaattisalaattibaarin. Ja käytyy kyllä sanoa, että vaikka en viinejä enkä oluita harrasta, on näissä ilmiselvä vivahde-ero! Yksi oli ylitse muiden, nyt en vain muista enää mikä... punainen se oli! =D


Nyt, työelämä kutsuu jälleen. Tänään onkin pitkä päivä, invispäivä... huomenna onkin sitten vapaata, ja sen lähden viettämään tuolla häämessuilla, jotta saisin ajankohtaista blogitettavaa tuonne juhlat Kainuunkadulla -puolelle!

Mutta nyt ihanaa lauantaita kaikille lukijoille!

- Jaana

7 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Minäkin olen tuota basilikaa tuoksuttanut monta kertaa kaupassa, mutta vielä en ole saanut ostettua.
Minusta se on niinkesä ruokaa, mutta nytpä taidan rientää kaupoille ja ostaa mozzarellaa ja basilikaa, kun meillä onkin ruokana tortilloja,johon nuo myöskin käy.
Mukavaa työpäivää ja viikonloppua!
-päivi-

Ruusa kirjoitti...

Mä ostin basilikan joku aika sitten ja matkalla kotiin se paleltui-tiputti kotona kaikki lehdet! :D

Ihana tomaattibaari ja hei,toihan on tosi hyvä, että on saman hintaisia tuotteita niin tulee sitten maisteltua vähän muutakin kuin sitä tuttua tomaattia! :)

Tsemiä työpäivään ja ihania häämessuja!

Cia kirjoitti...

Uuuhhh...ja nythän mun on ihan pakko tänään saada mozzarellaa ja tomaattia :)

tuksu kirjoitti...

Oi! Ihana Kesä! Se tuli mieleen tarjoomusta katsellessa. Tunsin miltei nenässä basilikan ihanan tuoksun:)
Mukavaa viikonloppua sinne :)
tuksu

Rantakallion rouva kirjoitti...

Onpas kutsuvan näköinen salaatti, nam! Tomaatti ja mozzarella ovat kyllä lyömätön yhdistelmä, teillä on ollut oikea herkutteluhetki!

ikki kirjoitti...

Tuon tomaattibaarin olen minäkin bongannut..ja siksi varmaan syönyt mozzarellasalaattia viimeiset kaksi viikkoa...aina erivärisillä tomaateilla - jotakin vaihtelua!

ikki kirjoitti...

Tuon tomaattibaarin olen minäkin bongannut..ja siksi varmaan syönyt mozzarellasalaattia viimeiset kaksi viikkoa...aina erivärisillä tomaateilla - jotakin vaihtelua!