perjantai 25. helmikuuta 2011

Violetin tapetin arvoitus ratkesi

Miksi vapaapäivät menee niin nopeasti, ei ollenkaan hauskaa! Eilen oli kyllä tosiaan työntäyteinen päivä, aamusella aloittelin violetin tapetin laittoa, siinä samalla tuli laitettua aikalailla koko käytävä uusiksi. Välissä ehdin vielä katsoa elokuvan ja käydä laittamassa ovikellon vuokra-asuntoon, samalla kun Make poraili läpivientireikiä keittiössä.. Siinä jossain välissä ehdin vielä antaa lakineuvontaakin =D Ihan vielä en ehtinyt saada käytävää valmiiksi, mutta on se sentään sellaisessa vaiheessa, että kehtaa katsoa.

Kun katsotte kuvia, huomioikaa aloitusaika ja lopetusaika... =D Sopivasti on tuo kello tullut kuviinkin!


Jospa tästä hahmottuu vähän tätä meidän käytävää.. kirjaimellisesti käytävä etuovelta takaovelle...

Välillä piti pitää suunnittelutauko Santun kanssa...

Välillä kävi patterin putket jo violettina, kun löysin violetin sprayn remonttijemmoista.. nopeasti putket kyllä päätyivät takaisin valkoiseksi... 

Vähitellen valmista.. kaksitoista tuntia käytävää tehty ja siinä pisteessä, että hyvä jatkaa seuravalla kerralla.

Olen tosi tyytyväinen, että vanhat komeat patterit pääsevät jälleen esille. Jostain kätköistä löysin vielä lasin pätkän, josta sain mukavan pienen laskutason patterin päälle. Aivan kuten on aikaisemmin ollut jos oikein muistan noin 10 vuoden päähän.

Vielä riittää urakkaa eteenpäin...

Ostoslistaa tulevaa varten.. töistä pitäisi muistaa ostaa tuollainen ihana 117x117 cm ornamenttipeili toiselle seinälle... Ikeasta tauluvalaisimia, koukkuja ja liila ringum matto luonnonvaaleiden kaveriksi! Pahoitteluni yhtä "pimeää" kuvaa, siinä pitäisi olla ihana inspiraatiokuva tyhjistä kehyksistä, joita voisi laittaa tuolle violetille pohjalle.

Jep, eipä tullut mitään kovin repäisevää tuolle seinälle. Mielessä oli vaikka mitä ihan tapetoidusta puolipaneelista koko seinään, mutta Piken viestiä lukiessa hoksasin, että saman käytävän varrella on jo kaksi samanlaista kehystä, miksi keikuttamaan venettä jollain toisella muodolla. Siispä kehyksiä kehiin ja jiirisahalla leikkimään! Onhan siinä sentään eri värit muihin verrattuna...

Pohjapiirrustus asunnostamme ja paikat näistä kehyksistä.

Tällainen siitä tuli sitten tällä kertaa. Kiitos kaikille, jotka annoitte inspiraatiota ja ideoita kehittelemiseen ja henkistä tukea! Olisihan tuo voinut hiukan värikkäämpi olla, mutta katsotaan mitä vielä aikaiseksi saadaan somisteilla =D Ja tulipas ainakin ihanasti tilan tuntua, ja sitähän ei koskaan ole liikaa! Tekisi mieli pyörähdellä tuolla aina kun satun siellä päin käymään!

Mutta nyt, se sama vanha tarina... töihin! Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!

- Jaana

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno remontti ja kaunis tapetti! miksei sun mies käy töissä?

Jaana kirjoitti...

Kiitos Anonyymi. Jälkimmäiseen kysymykseen olen itsekin miettinyt vastausta, mutta en ole vielä sitä keksiny... kerron sen sitten kun keksin =D Olen varmaan opettanut sen liian hyvälle...

Marita kirjoitti...

Poikkesin täällä katsomassa uutta tuttavuuttani! Ihanan persoonallinen blogi ja tuo hääkertomus oli huikea! Tulin blogisi lukijaksi oitis ja jään innolla odottamaan mitä seuraa...!

tuksu kirjoitti...

Kyllä mä ihailen sun loputonta luovuutta, kykyä tehdä ympärillesi kaunista :)
Oikein mukavaa, alkavaa viikonloppua sinne :)
tuksu

Pike kirjoitti...

Kiva jos sait idistä vinkistä! Siitähän tuli kiva yksityiskohta käytävään. Ja niin totta, että jos on jo yksi yhdistävä tekijä, kehykset, sillä seikkailee vaikka kuinka eri asioita ja värejä yhdistellen. Oot sie vaan ihana kokeilija, kaltaisiasi sisustajia saisi olla paaaaaljon enemmän, tulisi yksilöllisiä koteja eikä vain lehtikuvien kopioita. Ihan olen varma että omanlaisessa viihtyy parhaiten!

Pike kirjoitti...

Ja lisää ...
Jos olet tehnyt OlioBoardeja, niin laitahan linkkiä, olisi kiva käydä katsomassa!