torstai 17. helmikuuta 2011

Aurinko Armas!

Tiedättekö, mitä huomasin? Aurinko nousee tätä nykyään jopa ennen kahdeksaa... IHANA! Se tulee sittenkin, se kevät! (Ei kyllä sikäli uskos, kun tuo pakkasmittari näyttää koko ajan sellaista -25 astetta). Voi kun se paistaisi vielä kun pääsen pois töistäkin siinä 18.30, mutta ei. Sillon on pimeetä. Pilkko pimeetä. Mutta ainakin on hyvä tuuli kun menee töihin =D

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Kuva otettu tärisevin sormin ulko-oven raosta pyjama päällä eilisaamuna. Siellä on niin himskatin kylmä, ettei parane pitää ovea aukin kuin pari sekunttia. Siinä äkkiä kamera oven väliin, räps räps, toivoa, että tuli edes kohtalainen kuva ja paukaista ovi kiinni ja painella peiton alle lämmittämään kylmiä varpaita... Loppus jo nää pakkaset!


Pakkasista huolimatta aivan ihanaa torstaita kaikille! Ja Johannalle ja ValkoiselleVerannalle tervetuloa vain ystäväpiiriin. Ihana nähdä Teitäkin!

Nyt kuppi kuumaa, että sormet sulaa, jotta pysyy tuo kajalkynä kädessä. Muuten saattaa tulla aika hurja meikki... Vieläkö tuo pesukarhun meikki on muotia?

- Jaana

6 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Se onkin mahtavaa, kun tuo valon määrä on lisääntynyt! EIlen ajelin töihin vähän myöhemmin ja mietin auringon häikästessä silmiä, että "mahtavaa, life is good ja kevät tulee varmasti!" :)

Hyviä oloja tähänkin päivään sinne Kaenuuseen!

tuksu kirjoitti...

Valon merkityksen kyllä huomaa itsessään :) Ihanaa, kun kevät kurkkii jo tuolla auringon takana :)
Mukavaa työpäivää sinne, Jaana!
tuksu

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Huomaa kyllä päivän pidenneen, joka aamu on valoisampaa kun herättää lapsia kouluun :) Mutta pakkaset vois tosiaan vähän hellittää, nytkin täällä -28. Vähempikin riittäis :)

Hippokampustaja kirjoitti...

Meillä on kolmatta päivää pakkanen yli kolmekymmentä astetta... Silti, kevät on tulossa!!!

Jaana kirjoitti...

Äskön kun ajeltiin tuolla paineli auton mittari -31,5 astetta... Mietittiin miehen kanssa missähän olisi saman verran lämmintä, jos vaikka ajeltaisiin saman tien sinne!

Hui!

Ihanaa aamua Hippokampustajalle, tuksulle, Hannelelle ja Ruusalle!

- Jaana täältä töistä

Rantakallion rouva kirjoitti...

Ihanat näkymät teillä ovenraosta! ;)