perjantai 18. helmikuuta 2011

Meillä tullaan aina vähän jälkijunassa...

Voi että kun on ihanaa! Make muutama päivä sitten minua töistä hakiessaan kysäsi, että pitäisikö hakea ystävänpäivä kukkia. Yritin kovasti pistää hanttiin vedoten ettei kannata tuhlata, mutta hän piti päänsä. En voinut kiskan edessä sanoa muuta kuin, että no tuo tulppaaneja, ne on edullisia. Hän toi tulppaaneja. Ja ihanan pienen ruusukimpun! Se on niin valtaisan söpö. En muista milloin olisin häneltä näin ihanaa kimppua saanut. Nyt pitäisi keksiä jokin ihana kattaus tai juhla, jossa tämä pääsisi oikeuksiinsa!

OIH <3


Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille ja tätä blogia lukeville miehille muistutukseksi: Vaikka me aina sanotaan, ettei niitä kukkia tartte, kyllä me ollaan tosi otettuja saaduista kimpuista. Isokaan ei tarvitse olla, kunhan on rakkaudella hankittu! Vai mitä kanssasisaret?

- Jaana

PS. Olenko ainoa, jota harmittaa tämä suurimman osan päivästä vaivaama pimeys. Ainoa aika, jolloin kerkeän ottamaan kuvia on pimeän aika ja silloin joutuu ottamaan rumien halogeenien ja polttimoiden alla. Tämä tyttö taitaa alkaa tutustua noihin valokuvaajan valoihin, jotta saisi parempaa kuvaa kohtapuoliin!

1 kommentti:

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Kukkaset ovat ihania. Tosi kauniin kimpun olet saanut mieheltäsi. Hänellä on hyvä maku. Minäkin ostin itselleni eilen kimpun tulppaaneja. Tulppaanit ovat selvä kevään merkki ja niin kauniita.

Sinulla on kiva blogi. Löysin tämän muutama päivä sitten ja aloin seuraamaan sitä. Tervetuloa vastavierailulle minun blogiini!