perjantai 8. lokakuuta 2010

Miehen vieno toive

Täytyy sanoa, että on joitakin asioita, joista en vain voi kieltäytyä. Kun mieheni Make yksi ilta kysyi "eikö me voitaisi laittaa yksi nuista matoista ruokapöydän alle", sydämeni suli. Enhän minä voi kieltäytyä kun toinen haluaa olla mukana sisustamassa. Ihana!

Niin siis laitoin maton pöydän alle. Tuntui muutkin kun isäntä tykkäävän. Kissa silmät suurina hinkkasi itseään heti mattoon ja Ellukin asettui heti matolle makaamaan.  

 

Eilen kävimme mielenkiintoisen keskustelun erään asiakkaan kanssa, miten käy kun naiset pääsee lomalle tai vapaille: heti siivoomaan. Täytyy sanoa, että tunnistin itseni tästä keskustelusta. eilen heti kun loma oli alkanut, alkoi siivoominen. Ja jatkuu tänään. Vähän shoppailua välissä, lisää siivoomista. Pitäähän sen kodin olla vastaanottavassa kunnossa kun sitten joskus kotidumme takaisin. Mikään ei silloin ole tympeämpää kuin sotkunen koti.´

Mutta sanasta miestä ja sarvista härkää! Eikun siivoamaan. Täytyy muutes sanoa, että ihana olla vapailla. Heti nukuin "pitkään". Minun pitkään tietysti oli seitsemään ja mieheni pyörittelikin silmiään siihen malliin, että olisi voinut pidempääkin nukkua, mutta kun ei malta!

Ja tähän väliin: Iso Kiitos kaikille lukijoille. Eilen yllätykseni oli melkoinen kun lukijoita oli 99. Teitä on kohta sata! WAU! Älytöntä! Ihanaa! Mahtavaa! Iso Kiitos jokaiselle teille, myös niille, jotka lukee sitten blogilistan, bloglovinin tai facebookin kautta! Olette ihania!

Nyt, eikun töi- eikun siivoamaan! =D

- Jaana

PS. Nyt alkaa olla niin sanotusti ne viimeset hetket! Vielä tänään ja huomenna on mahdollisuus osallistua Marimekon Keisarinna -kassin arvontaan (arvo 74 euroa)
Ja joulublogin puolella on minun joulutohinani jo täysillä menossa!

PPS. Jenni! Se toteutetaan, mistä viimeisenä keskusteltiin! Katsotaan vain sopiva aika! =D Ihan ehdottomasti!

16 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Hui, kun säikähdin, nähdessäni tuon otsikon!
Olin jostain syystä ensin ihan "väärässä" miehessä!

Hyvät jatkot!

Jaana kirjoitti...

=D

tuksu kirjoitti...

NONNI! Noi miähet on kyllä ihania:) vaikkeivat paljon puhukkaan, niin tykkäävät kuiten, ja kun rohkenevat suunsa avata vaikkapa susustuksen suhteen, on asiaa joka sana. Toi matto on nätti tossa :)
Mukavia lomaisia päiviä sinne
tuksu

Titti kirjoitti...

Ihanaa kun mieskin osallistuu sisustukseen!
Ja voi miten lemmikit selvästi nauttivat matolla loikoilusta...♥

Jenna kirjoitti...

Minäkin haluaisin vielä mukaan arvontaan, jos suinkin on mahdollista! :)

Ja tosi ihania kuvia taas :)
Täälläkin on neljän päivän "loma" - et varmaan usko, jos sanon, mutta meilläkin siivotaan tänään ja huomenna ja herätys oli klo. 8 vaikka kuinka yritti vetkutella. :DD

Anne kirjoitti...

Voi tuota Elviiraa! Toinen on kesken pesun napattu kuvaan ja silmätkin on ihan lautaset. On se niin nätti!

Äiti just eilen soitteli tuosta samaisesta haulikkomiehestä, mistä säkin kirjoitit. Oli kuulemma laittanut oikein varaston lukkoon, kun semmoinen liikkuu. :) Käykäähän mökillä kattomassa, ettei oo sinne tosiaan majoittunut!

Noora kirjoitti...

Löysin blogisi vasta eilen ja olen nyt ahminut kaikki postaukset parissa päivässä viimeisintä pilkkua ja pistettä myöden! Vaikutat niin aidolta ja iloiselta ihmiseltä ja sisustusmakusi on MAHTAVA! Myös eläinpostaukset ovat valloittavia, nimin. staffipojan omistaja :)
Ihanaa syksyn jatkoa ja joulun odotusta!

seijastiina kirjoitti...

Usein istumme pöydän ääressä, ruokailemme ja sellasta, kissat ja koirat tykkää olla porukoissa kanssamme, nyt ne ihan ilmi selvästi tykkää, että on mukava mattoki alla, niitten makailla jaloissa.
Kissa näyttää ensin naittimsen taidon näytteen, koirat tulevat perässä.

Ja matto on kaunis, taitaapa meillä on samanmoinen ♥
Ihana isäntäkin, tuo Make, aivan kuin meidän Matti tykkää tuollaisesta mukana sisustamisesta!

Jaana kirjoitti...

Adelmina: Ihan ehdottomasti, käyhän laittamassa kommenttia tuonne arvonta juttuun osoitteessa

http://www.kotikainuunkadulla.com/2010/09/arvontaa-ja-tunnustusta.html

vielä on tämä ja huominen päivä aikaa!

Jonna kirjoitti...

Ihana kisu :) Ja tuo siivousjuttu on niin totta ;D

Birgitta kirjoitti...

Kissa näyttää totisesti nauttivan matosta =)

Anonyymi kirjoitti...

Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this caliber for the last several hours. Your site is greatly appreciated.

Anonyymi kirjoitti...

Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!

Anonyymi kirjoitti...

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Anonyymi kirjoitti...

It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Anonyymi kirjoitti...

Useful blog website, keep me personally through searching it, I am seriously interested to find out another recommendation of it.