keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Köyhän tytön tiramisu

13. päivä hemmottelin tuota ukkostani köyhän tytön jälkkäriherkulla, jolloin päädyin kokeilemaan valkosuklaacappucino-kermavaahto yhdistelmää. Tykästyin siihen niin paljon, että aamusella tekasin vielä Makelle köyhän tytön tiramisun jääkaapin tähteistä. Piparia ja voita pohjalle, kermavaahtoseos päälle, kaakaojauhetta koristeeksi ja piparista vielä koristeet. Itse nappasin pari lusikallista myös ja täytyy sanoa, että se oli TAIVAALLISTA!


Niin se on viikko jo puolessa välissä. Vielä pitäisi pikkuisen jaksaa odottaa tuonne lauantaiseen vapaapäivään.. Jospa se menee nopeasti! Oikein ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille ja ihanan iso kiitos kaikista kommenteistanne. Väkisinkin pisti naurattamaan tuo Tuksun eilinen kommentti! =D

- Jaana

4 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Oi! Nam! Herkullista! Maistuisi täälläkin:)
Oikein mukavaa päivää sinne. Me vaarin kanssa lähdetään Kirpparille samalla, kun haetaan tilatut (ruusu)tapetit, jotka tulee eteiseen :)
CVähän täällä täpinöissään
tuksu

Johanna kirjoitti...

Oi, miten herkullisen näköistä. Vie kyllä kielen mennessään :)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Heipsis!!

Olit käynyt blogissani ja jättänyt niin ihanan kommentin, että oli aivan pakko tulla katsomaan sinua tänne blogiisi!!! Ja on niin hienoa, kun ihmiset kirjoittavat jotain muutakin ja itsestäänkin!!! Mii laikee!! Jäin myös lukijaksesi, koska täällä on hyvä mieli ja iloiset olot!!! Lueskelin monta vanhempaa postaustasi ja tuo teidän 5v. hääpäivä on ollut aivan <3<3<3, kuvat ja kaikki!!!!

Kuullaanhan taas pian!!!

Sanna tuolta verannalta!!

Rantakallion rouva kirjoitti...

Nyt kuulostaa niin namilta, että tätä kokeillaan jo tänä iltana! Suut makiaks ;)