keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kolme väriä: Lime

Nyt kyllä näyttää pahasti siltä, että minä, valkoisen ja punaisen ystävä, olen hurahtanut väreihin pahemman kerran. Kodissa alkaa näkyä punaisen lisäksi limeä, turkoosia ja eilen saamani kukkakimpun ansiosta nyt myös oranssia (kyllä tuo elämä on omituinen, ylös ja alas, varsinainen vuoristorata, nyt tuli töistä kotiin viemisiksi ruusuja ja suklaata, oli kotona miehelle selittäminen. Onneksi oli hyvä selitys!). Odotan innolla, että koska tulee se vaihe, että kaiken pitäisi olla valkeata, kun alkaa väreihin kyllästyä. Sitä odotellessa nautitaan nyt näistä värikylvyistä!


Vapaapäivä, mikä ihana tekosyy olla tekemättä mitään järkevää! Ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille lukijoilleni ja iso kiitos saamista tunnustuksistani. Yritän muistaa laittaa niitä jakoon lähiaikoina!

- Jaana

5 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Oi! Nauti Jaana Väreistä! Sitähän elämä on:)Värejä:)
Ihan valkoisessa kodissa varmaan ajatuskin pysähtyy....mä tykkään väreistä, mutta kuitenkin kodissamme on valkoista(KIN), ikäänkuin ryhdittämässä mun punaisen sävyistä kotiani:)
Mutta kevät tuo värit niin ihanasti esiin:)
Onnea Kukista ja Hyvästä Palautteesta, taatusti olet kukkasi ansainnut:)
Mukavaa vapaapäivää
tuksu

Riitta kirjoitti...

Värit ovat niin kiehtovia että niitä on vaikea vastustaa! Minäkin haaveilin vuosia sitten että talomme täysvaltaisen remontin myötä muuttuu valkoiseksi, mutta ei se minun kohdalla onnistunu alkuunkaan, silti olen oikein tyytyväinen ;)
Nautiskele vaan sinäkin väriesi keskellä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kivasta blogistasi! Tosi kiva kun on välillä juttuja koirista,ihanista herkuista ja kattauksistasi (kääk!Miksi itse ei tule panostettua tuohon?)Myös lomajuttu oli kiva, miksi pitäisi jutskata aina vaan samasta? Kotisi on mielestäni kotoisa! Kaikkien kodit ei tarvia olla valkoisia.Ei minunkaan ole.
Käyn päivittäin lukemassa juttusi ja nyt alkaa jo tuntua, ettei voi olla päivää,etten kävisi kurkkaamassa, mitä sinulle kuuluu!
Kiva kun bloggaat!!!Ja myös laitat ne reseptit jakoon, niin voi tumpelotkin kokeilla onnistuuko!
T.Komentoora

Anonyymi kirjoitti...

Ei minulla mitää vastaan kissojakaan ole!Etsin juuri sinun Teneriffajuttujasi ja muistin, että sinulla on myös kissa.
Yhdestä kuvasta tuli mieleen myös oma edesmennyt koiramme. Hän oli mielestämme varsinainen alv-tarkastaja eli aina kun syötiin ihan mitä vaan, niin alv:it piti antaa hänelle :D
edelleen tuo Komentoora

Jaana kirjoitti...

iso Kiitos Kommentoora kommentista. Voi jos näkisitte livenä, miten kikattelen kun joku sanoo käyvänsä päivittäin.. *eihän tällaista, tylsää elämää nyt kukaan halua käydä säännöllisesti katsomassa...* mutta kiitos kuitenkin!

Ja samalla haluan esittää kiitokseni myös kaikille muillekin kommentin jättäville: Tuksu, Ahti, Päivi, Hipsu, Tirlittan... mitä kaikkia teitä on... Liisa... ei tule kaikki mieleen. Iso kiitos teille kaikille!