tiistai 25. tammikuuta 2011

Maanantai... onneksi jotain positiivista taas..

Miten voi yhteen päivään taaaaaas sopia sellaisia ups and downs -vaiheita kuten eiliseen. Minulla oli eilen aamulla mahtava fiilis. Upea, uskomaton, onnellinen, energinen, YES! Se kesti vielä niin kauan kun olin päässyt töihin ja sitten se alkoi tökkiä. Kun se alkoi tökkiä, se alkoi tökkiä ja pahasti. Eikä mitään sellaista, että "nyt vähän harmittaa", se oli sellaista väännetään itkua, kun v*****aa -fiilistä. Päänsärkyä, väsymystä, mielipahaa.

Onneksi miehelläni on pieniä ennustamisen lahjoja. Minulla oli hirvittävä nälkä kun kotiin pääsin ja siellä oli odottamassa valmiina ruoka. Ihana! Siitä on pitkä aika kun viimeksi olen tullut kotiin valmiiseen pöytään.


Toinen positiivinen asia oli edelleen (suht) siisti koti. Toki, roskia oli päivän aikaina ehtinyt kantautua jo muutamia, mutta suurimmaksi osaksi edelleen puhdas, siisti koti. Jospa seuraavaksi uskaltaisi näyttää pätkiä eteisestä ja käytävästä. 


Toki pysytään todellisuudessa. Ei se siivo ole minnekään hävinnyt, se on vain kertynyt yhteen huoneeseen, vierashuoneeseen. Illalla yritin aloittaa sen siivoamista, mutta niin kauhea väsymys ja päänsärky vaivasi, etten jaksanut edes yrittää jatkaa sitä. Mutta elämässä pitää olla tavoitteita.. kyllä minä sen vielä joku päivä siivoan!


Mutta pitäkää peukkuja, jospa tämä päivä menisi pikkuisen paremmin kuin eilinen. Jospa tänään ei tarvitsisi itkua väännellä...

Iso kiitos kaikille ihanista kommenteistanne, niitä on aina ilo lukea! Ne piristävät päivääni paremmin kuin mikään muu!

- Jaana

PS. Jos jotain hyvää tästä päivästä lähtee näin aluksi etsimään, niin tänään julkaistaan Oscar -ehdokkaat. Olen suunnitellut pitäväni jonkinlaiset Oscar- juhlat täällä samalla kun itse juhlaa vietetään jenkkilässä! YEI!

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Parempaa päivää sinulle tänään! Minulla alkoi päivä huonosti, kun miehen kännykkä piippasi puoli viideltä aamulla. Hyviin käytöstapoihin minusta jo kuuluu, ettei tuohon aikaan laiteta tekstiviestejä. No sen jälkeen ei sitten nukuttukaan, vaikka kerrankin olisin saanut nukkua puoli seitsemään.
AAARGH!!!

Nimma kirjoitti...

Sellaistahan se elämä välillä on, että ottaa vaan päähän. Siitä kun sitten selviää, osaa arvostaa ihan pikkuisia asioita.
Parempaa päivää toivottelee Nimma

tuksu kirjoitti...

Hyvän Päivän Toivotusta täältäkin sinne:)
Kurjia nuo harmitus työpäivät, vaan palveluammatissa niitKIN tulee, silti :-/
Ihana Mies, kun aavisti ja valmisteli sulle upean päivällisen :)
Lohdullinen kuva, tuo Vierashuoneesta oettu. WanhaTupa näyttää meillä aikalailla samalta, vielä kyllä hiukan hirveämmältä:( siellä kun on rakennustarvikkeitaKIN!
tuksu

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on ihanan kodikas koti!
Tavaraa kertyy välillä nurkkiin!Onneksi sinulla on tilaa!
Ja söpöt koirat!

Nanna kirjoitti...

Tunnustusta pukkaa! :)
http://topinjatominelamaa.blogspot.com/2011/01/tunnustuksia.html?showComment=1295951209879#c2111917648384705451