torstai 27. tammikuuta 2011

Kolme väriä: Oranssi

Kiitos ihanien ruusujen jotka sain, alkaa tuo oranssi väri miellyttää silmää enemmän ja enemmän. Herää vanhat toiveet vierashuoneen sisustamisesta henkiin. Itse haaveilin, että tehostaisin ruskeaa, beigeä ja valkoista oranssilla, mutta ukkokulta oli sitä vähän vastaan. Ajatteli varmaan, että pysyisi edes yksi huone hillittynä. Kaunishan se onkin (siivottuna), mutta kaunis on kyllä tuo oranssikin... Jos minä ihan vain yhden tai kaksi tyynyä hommaisin sinne... ihan vain, ei enempää (miten minusta tuntuu etten pysty pitämään lupaustani edes tässä vaiheessa, kumminkin karkaa mopo käsistä heti alkuunsa!)


Ihanaa torstain jatkoa kaikille. Itse suuntaan taas vaihteeksi tuonne työpaikalle vain viettääkseni huomenna taas vapaapäivän.

Samalla haluan kiittää kaikkia kommentoijia, tekstejänne on aivan ihana lukea! Ne todellakin piristävät päivää!

- Jaana

2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Oikein mukavaa TyöPäivää sinne Kainuuseen :)
Mä suuntaan vesijumppaan ja sitten tukanleikkuuseen...ja sitten alan raivata tupaa, se on sitä vailla. On tässä tuunailtu viimepäivät ja siivoilut jääneet sikseen :)
Muuten paljastukset, ne on "lunastettu"
tuksu

Hipsu kirjoitti...

Eikö oo jännä miten sitä auringon ilmestyessä jälleen näkyville ja kevään tunnun tullessa alkaa kaipaamaan värejä elämään. Aiemmin minulla on ollut pinkki kevät ja violetti kevät, viime kevät oli oliivinvihreä ja nyt tuntuis tulevan keltainen.
Mä en oo ikinä ennen tykännyt keltaisesta, en sitten tippaakaan. Mutta nyt huomaan aattelevani ripausta keltaista jokaisessa käänteessä :D.