maanantai 1. maaliskuuta 2010

shop-a-holic!

Täytyy sanoa, että viime aikoina on kyllä tullut shoppailtua! Ettei ihän väärää käsitystä tule ostoksilla käymisistäni, sanotaan, että alla olevat tuotteet on ostettu useammassa erässä, kaiken kaikkiaan parin viikon aikana, mutta suurin osa kuitenkin viimeisimmällä Oulun reissulla. Jotta ostoksissa olisi jotain mieltä, laittakamme ne vaikka väreittäin.

Pinkki

Sain ne viimein!!! VAALEAN PUNAISET REINOT!! JEE! Oulun Cittarista löytyi myös vaalenpunaiset kumpparit. Olen itse asiassa useamman kerran käynyt nuita katsomassa, mutta viimeinkin raaskin ostaa, kun olivat alle 10 euroa. Edessä oleva pinkki jakku ja tunika ovat kirppiksiltä, jakku oli muistaakseni 3,5 euroa ja paita 2 euroa. Ajattelin, että tuunaisi tuosta jakusta vähän rokimman version Chanellin jakusta, vähän mustaa ja vähän kettinkiä... Mutta sokerian pohjalla:


IHQUT PASTILLIN VÄRISET TERMARIT! Kukahan se oli löytänyt todella edullisia termareita, 50 senttiä kappale Halpa-Hallista. Itse vieraílin Kärkkäisellä näiden perässä ja löysinkin mitä halusin.. 3,90 kappale! Maltan tuskin odottaa, että pääsisimme vierailemaan mökillä! Tänne vähän lämmintä kaakaota ja jotain mukavaa evästä tähän tyyliin!


Vähän viihdettä

Violetti

Kodin ykkösessä oli aivan ihania kannuja myytävänä ja taiteilin kahden vaiheilla haluaisinko turkoosin sävyisen vai violetin kannun. Make houkutteli ostamaan violetin. Itse suunnittelin, että turkoosi kannu olisi käynyt makkarin sävyihin aamiaista tuodessa ja kenties jopa käyttäessä kukkamaljakkona... Mutta mieheni kunniaksi täytyy sanoa, että tuo violetit on kyllä ihanan sävynen! Ja passaa tuohon Jyskistä ostamaani huopaan.



Ja täytyy sanoa, että mieheni on kyllä aivan ihana nuissa shoppausasioissa. Käydessämme Kärkkäisellä pyörittelin tuota violettia kynttilää käsissä ja manailin, kun se maksoi liki 5 euroa ja mielestäni se oli hiukan kalliin puoleinen. Mieheni totesi vain, että polttelen sitä niin pihisti, että siitä riittää seuraavaksi viideksi vuodeksi, joten ei se maksa kuin euro / vuosi. Voiko ihanempaa shoppailukaveria ja miestä ollakaan? Sitten taustalla näkyy myös tuo aikaisemmin kirppikseltä ostettu Mariskoolin kopio hinta oli muistaakseni 6,50.



Kodin ykkösessä oli paljon kiloposliinia hintaan euron kappale. Äidille toin 3 sokerikkoa ja 2 kermakkoa ja itse ostin nuita neliön muotoisia lautasia 6 kappaletta kumpaakin. Säilyke purkit olivat kirpputorilta ja nuo isommat olivat vielä puoli viikkoa sitten täynnä karkkia.. minne lie olivat hävinneet..



Kerrankin meillä kävi miehen kanssa tuuri, kun kävimme Oulussa. Monesti olemme käyneet Pikku-Liinun oven takana, mutta nyt olimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kun mieheni sanoi, että hän on lapsena juonut tuota limukkaa, en voinut vastustaa, se oli saatava! Hiukan säpsähdin hintaa, 10 euroa, mutta se on osa jotain korvaamatonta: Maken lapsuutta. Pakkohan se oli saada!



Sitten löytyi sieltä sun täältä vielä paljon makiaa. En voinut vastustaa noita limpparipulloja.. pakko oli saada herra Hakkaraisten seuraksi jääkaappiin.




Kirppikseltä täältä Kajaanista löytyi vielä tällaisia lyhtyjä 2,50 kappale. Hitusen kalliinlaisia, mutta en voinut vastustaa. Kesällä viritellään sitten takapihalle isojen lyhtyjen kaveriksi.



Ja sitten vielä ote elävästä elämästä, kun Make ja minä tehdään remonttia. Käytiin Oulussa pyörähtämässä Bauhausissa ja nähtiin, että luonnonkivi mosaiikki levyt ovat 3,95 /kappale. Mietimme mieheni kanssa hetken aikaa, raaskimmeko ottaa koko lattian edestä, silloin se olisi ollut yli sata euroa, mutta tulimme sitten siihen tulokseen, että otamme vain yhden neliön. Siltä pohjalta sitten teimme suihkuhuoneen suunnitelman. Perinpohjainen suunnitelma on ihan mälsää... Pitää inspiroida, Carpe Diem, antaa mennä vain! Saa nähdä mitä siitä sitten loppupelissä tulee, mutta tässä vaiheessa suunnitelmat tuntuvat hyvältä =D

Mutta oikein ihanaa viikonjatkoa kaikille! Ja iso kiitos sympatioista, kun piti palata töihin talviloman jälkeen :P

Jaana

5 kommenttia:

xxxxx kirjoitti...

Miten ihania ostoksia; nuo jos mitkä piristävät mieltä! Ja joo, täytyy sanoa että miehelläsi on mitä mahtavimmat shoppailuhermot;-);-)!
Mukavaa viikonjatkoa ja tsemppiä remonttiin!

Ruusa kirjoitti...

Siis WAU! Ihania ostoksia olet tehnyt! Nuo limut joita ostit ovat meidän suosikkeja-niissä on maku kohdallaan ja vielä kauniissa paketissa! :)
Se on muuten kiva, että voi kumppanin kanssa shoppailla!
Mukavaa viikkoa ja remontti-iloa!

Marielisa kirjoitti...

Kivoja ostoksia olet tehnyt!
Etenkin sykähdytti nuo termarit ja tarjottimellinen kaikkea kivaa violettia!

Kivalta vaikuttaa myös tuleva suihkuhuoneenne lattia... ;)

Mukavaa viikon jatkoa sinne minun kotipuoleen!

Fleurette kirjoitti...

Hello dear Jaana, I wish you a beautiful Tuesday:))
Hugs Fleurette

Hipsu kirjoitti...

Ihania shoppailuja, etenkin se pilkkukannu ja ne saappaat, sekä ne neljä makeaa lyhtyä!
Mmm...ja mitä herkkuja.

Iloista viikkoa!
Hipsu