keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Hemmottelua remontin keskellä / Spoiling myself in middle of the renovation

Vessaremontti edistyy. Eilen illalla muokkailin liimapuulevystä muotoon leikatun tason, leikkasin ja hioin, leikkasin lisää ja hioin. Illalla saatiin jo laitettua pähkinän värinen osmocolor vaha päälle ja tänään pitäisi taas hioa ja vahata...

Meillä pitäisi olla tälle aamulle Santulle eläinlääkäriaika varattuna, mutta eläinlääkärillä oli sattunut vesivahinko, joten eläinlääkäri soitti tänäaamuna ja perui ajan. Onneksi Santulla ei ole mitään vakavaa, syylä vain silmän alla, joka tuntuu kasvavan aika hurjaa vauhtia. Pitää katsoa, milloin päästään käymään. Lupasivat tälle viikolle uuden ajan, mutta suunnittelemme Ouluun lähtöä, joten huonolla tuurilla saattaa viivästyä taas jokusen viikon eteenpäin.

Jotta voisin siirtää tuonne remontointiin lähtöä, postaanpas tuossa muutama ilta takaperin nauttimamme kanasalaatin. Tällä hetkellä voi vain haaveilla ruokapöydän ääressä syömisestä, koska kyseen omainen pöytä on TÄYNNÄ purua ja sahajauhoa.








Ja vielä yksi asia... Tämä on saanut minut itkemään ja nauramaan yhtäaikaa. Tunnen vahvasti olevani savolainen, vaikkakin olen syntynyt Kajaanissa ja äidin puolelta sukujuuret ovat vahvasti Kainuussa. Silti olen kantanut Kauppisten nimeä ja tunnen olevani savolainen (siitä on hirveästi muutes hyötyä, jos töissä joku antaa noottia jostain hommasta, toteaa vain, että sen siitä saa kun laittaa savolaisen asialle... =D). Vaikkakin juuret ovat Sukevalla, on Kuopiokin lähellä sydäntä ja sen takia täytyy, toistan TÄYTYY liittää Kuorosodan Marcon esittämä biisi Paradise City. Parasta tässä on ihan ehdottomasti biisin loppusanat.

Vie minut sinne missä aarinko paistaa,
tytöt on kaanita, hyvälle haistaa
Kuopijo.

Vie minut sinne missä aarinko paistaa,
Partasen kalakukko parhaalta maistaa,
Kuopijo.



Toilet Renovation is progressing. Yesterday evening I made the toilet table, cut it and sanded, cut it some more and more sanging. In the evening, when it was pretty goog, I waxed it with hazel nut colored osmo color wood wax and today I have to sandit and wax it again...
We should have had the vet this morning for Santtu the dog, but the vet had water damage occurred, so the vet called this morning and withdrew the time. Santtu has a wart underneath the eye, which seems to increase in short period of time. They said that they try to get it in as soon as possible, but we are leaving to Oulu in the weekend so we have to see, when we have the time to take care of it...

Just becouse I don't want to go to do the renovation just yet, I will post our dinner for few days ago...The chicken sallad. At the moment, I can only dream of eating in front of your dining room table, because the table is full of sawdust right now.

6 kommenttia:

maikku kirjoitti...

sulla on aina niin ihania kattauksia!
herrahakkaraisen limonadista tuli mieleen mun vanha kahvila.. myytiin siä noita laitilan juomia ja niitä tuli uuseempiki pullo kipattua kurkusta alas..;) on muuten hyviä lmsoja!

Hipsu kirjoitti...

Onpa ihanat kattaukset taas. Kyllä te pian taas pääsette syömään pöydän ääreen, kun remppa edistyy :).

t. Hämäläinen

PaaPii kirjoitti...

Ihanat kattaukset!

Minäkin olen viettänyt 4 vuotta elämästäni Kuopiossa :)

Ruusa kirjoitti...

Teillähän sitten homma etenee, kiva! Kaunista taas postauksessa,pitääpä lähteä itsekin välipalan tekoon.. :)

Rilla kirjoitti...

Herkullisen näköinen salaatti! Ja kaunis kattaus.

Meillä tällä hetkellä kaikki pienikin remppa ja säätö tuntuu vaan kestävän ja kestävän... Tänään sain hoidettua loppuun kolme kuukautta kesken olleen verhoprojektin... Noloa.

Unknown kirjoitti...

Ihania juttuja, ruokia ja tuunauksia, sekä kauniita kuvia! Itekin oon intoutunu kirppareilla shoppailemaan (varsinkin alkuvuodesta) ja tulipa oikeen ikävä taas sinua kun näitä lueskelee. Uskaltautuiskohan sitä itekin laittamaan taas blogin, yhen alotin yli vuosi sitten, mutta en muista sen tunnuksia. Kiitos näistä ihanuuksista, joita jaat muillekin! :)

-Julia