lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pork'n'more

Harvoin teen mitään mainostyyppistä bloggausta, mutta nyt haluaisin tehdä pienen poikkeuksen. Nyt täytyy ihan suorastaan hehkuttaa, Tampereella on nimittäin yksi hyvinkin minun mieleinen ravintola, joka tuo sekä murulle että minulle mukavasti mieleen Amerikan reissuja. 

Pork'n'more on hyvinkin amerkikkalaistyyppinen grillipaikka, jossa sisustus on hyvin "raaka" ja teollinen ja ruoka tarjoillaan peltisiltä tarjottimilta. Nyt Pork'n'more on alkanut tuottaa vielä olutta, joten aletaan päästä todellakin amerikkalaiseen grilliteemaan. Hyvin paljon muistuttaa New Yorkissa käymässämme Fette Saussa, joka on todella ikoni alallaan. 

Kävimme murun ja hänen kaverinsa kanssa pari päivää sitten vielä uudestaan ja heillä oli tullut listoille uusia jälkiruokia, joita minä pääsin ensimmisenä maistamaan. Itsemaistoin lime tart - jäätelö jälkiruuan, joka oli kyllä aikast mukavaa. Tämä paikka kyllä miellyttää minua sekä ulkonäöllisesti että ruuallisesti. (rehellisesti sanottuna, teen itse kyllä parempaa chiliä chilihodariin, mutta noin hyvää jälkiruokaa en osaa tehdä). 






Tänään sitten otamme seuraavan askeleen entistä vihreämpään elämään. myymme automme pois. Lähdemme heti aamusta viemään autoa Jyväskylään ja tulemme juanlla takaisin. Miten kauan aiomme olla ilman autoa, sitä en tiedä, mutta kyllä auton osto varmasti vähintään kuukauden päähän menee, olemmehan sentään lähdössä kuukaudeksi Amerikkaan. 

Mutta nyt, aamuapalaa naamaan, vaatteet päälle ja päiväksi Jyväskylään! Mukavaa lauantaita kaikille!

- Jaana


2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Mahtavat suunnitelmat teillä! Elämä pitää elää tässä ja nyt! Onnea matkallenne!

Arkeilija kirjoitti...

Ihan ok paikka varmaankin, mutta en laittaisi ravinteli-nimeä... Leimaa heti saman tien kakkosluokan paikaksi.