sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kotona jälleen!

Nonni!

Matka on tehty ja matkalta kotiuduttu. Tuli käytyä Kaliforniassa, Nevadassa, Oregonissa ja ihan vähän Washingtoninkin puolella. Nähtiin aavikkoa, vuoria ja merta. Käytiin Las Vegasilla kasinoilla, merenrannalla varpaita kastelemassa mereen ja viimeisenä päivänä käytiin vielä Univeral Studiolla edellisenä päivänä aukaistua Simpsonien Springfieldiä katsomassa. Alan vähitellen bloggaamaan niitä, mutta teen sen pienellä twistillä. 

Minulla on jo vähän aikaa ollut huono omatunto, kun joku aikoinaan kommentoi siitä, ettei ole enää hirvittävästi kotoilujuttuja näkynyt, kun on vain matkakuvia. Niin, hirvittävästi en ole kotona paljoa tehnyt, kun aika on mennyt matkasuunnitelmia tehdessä (ja muutamassa muussa projektissa, joista joskus myöhemmin lisää). Nyt sitten perustin (taas) uuden blogin, jonka pyhitäin vain matkasuunnitelmille ja -kuulumisille. Siispä tervetuloa seuraamaan Destination: Vacation -blogin puolelle matkakuulumisia!

Tässä muutama kuva matkalta jo näin etukäteen!

Tervetuloa tuon toisenkin blogin puolelle!

- Jaana

www.destinationvacation.us
destinationvacation4us.blogspot.com









4 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Kiva kuulla Sinusta pitkästä aikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Sinulle ja Murullesi!
Pääsen taas "käymään" Jenkeissä :D
t.Komentoora

Anonyymi kirjoitti...

HEIPAT!
Kävin tuolla uudella matkailusivustoillasi. Olen kuitenkin pettynyt, sillä minulla nuo näkyivät englanninkielisinä kaikki paitsi se sinun viimeinen huomautus.
Osaan toki englantia, mutta en halua sitä blogeista lukea.
T. Komentoora

Jaana kirjoitti...

Kiitos Komentoora palautteesta. 11.6. julkaistavassa blogijutussa tulee olemaan suomenkielinenkin versio ja pari ensimmäistä juttua on käännetty myös suomeksi. Yritän parhaimpani mukaan käännellä muitakin vanhoja juttuja samalla kuin kirjoittelen uusia.

Niin kuin meillä töissä aina sanotaan: Feedback is a Gift ja HUTI -palaute eli Help Us To Improve. Kaikki palaute on aina hyväksi!

Toivottavasti nyt ovat mieluisampia lukea.

- Jaana