tiistai 16. syyskuuta 2014

Ujo parveke

Annetaan välillä sisustusjuttuja kaipaaville jotain: meidän parveke. Sisustuksellisesti siitä ei saa juuri mitään irti, koska se on jäänyt vielä sisäpuolella vellovan kaaoksen takia unohdettuun tilaan, mutta kuikataan sinne kuitenkin. 

Jos minulta kysytään, mielestäni parvekkeella on kaksi asiaa ylitse muiden: maisema ja minun keinutuoli. Jos murulta kysytään, vain toinen on loistava, eikä se ole minun keinutuoli. =D

Parvekkeelle on vain nostettu vanhat pihatuolit, jotka  nekin alkaa vedellä viimeisiään. Vanha kesäkalustepöytä heitettiin jo kierrätykseen, kun se oli mennyt rikki huonon huollon takia. Värmdö -keinutuolista en halunnut millään luopua, mutta koska se ei enää sopinut sisällekään, siirsin sen alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaisesti pihalle. Nyt vain odotamme kärsimättömänä ensi kevättä, että pääsisimme ostamaan parvekkeelle sopivia kalusteita.

Parveke on aika pieni ja vähän hankalan muotoinen, mutta onneksi tässä on talvi aikaa sunnitella, ettei tule kiireessä tehtyä vääriä ratkaisuja. Jospa samalla saisin soviteltua jotain pientä viljelmää sinne mukaan. 

Ujo vilkaisu parvekkeelle on nyt tehty. Jospa kohta puoliin saataisiin asunto siihen kuntoon, että sisällekin kehtaa vilkaista vähän paremmin. 

Mukavaa tiistaita kaikille!

- Jaana






5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Maisemat ovat kyllä todella upeat ja mun mielestä myös tuo sun keinutuolisi.
Kyllähän tuosta parvekkeesta saa vaikka kuinka ihanan kun on aikaa suunnittelulle! Ja sinun käsissäsi se ei voi mennä pieleen...

Jaana kirjoitti...

Sari: ihana, että jollakin on luotto kohdallaan minun sisustustaitoihin.. ;D =D

Johanna kirjoitti...

Upea näköalaparveke! Sisustusvinkkejä sekä muuta kivaa ja hyödyllistä voi käydä vilkuilemassa myös www.parveke.fi -sivustolta :)

Jaana kirjoitti...

Kiitos vinkistä Johanna. Taidan käydä ensiksi vilkaisemassa linkin ennen kuin alan vaipua epätoivoon. ;D

Johanna kirjoitti...

Parveke on mahdollisuuksia täynnä. Rohkeasti vaan kokeilemaan, ja helpommin muunneltavissa kuin piha :)