tiistai 30. syyskuuta 2014

50 shades of Gray IKEAssa

Minä ihan totaalisesti hullaannuin vähän aikaa sitten IKEAssa asiakkaana kierrellessäni, kun siellä oli niin paljon mukavia valko-harmaa-musta sävyjä ryhditettynä hiukan puulla, etten voinut hillitä itseäni. Puhelin täyttyi hyvin nopeasti erilaisista ideoista ja kuvista.


Tämä oli yksi Ideoi ja sisusta -idea,johon ihastuin. Kellon palat ovat oikeasti mustan, valkoisenja harmaan lisäksi punainen, keltainen ja vihreä. Nyt palat oli päällystetty harmaalla lahjapaperilla, joten siitähän tuli heti harmaasävyiseen asuntoon sopiva. Ihana idea!


Taalainmaanhevoset: Jaana tahtoo!




Koska edelleen on menossa "katsoa saa, muttei ostaa"  -kuukausi, pitää siis vain jatkaa haaveilua  ja haaveilla sisustamisesta kesälomamatkan jälkeen. 

Nyt, oikein mukavaa syyskuun viimeistä. Sinne vilahti sekin kuukausi... minne nämä päivät oikein häviää? Ja paljastetaan sen verran huomisesta, että huomenna on vuorossa kyläily reissu työkaverin kauniissa kodissa.. kaikki huomenna uudestaan vilkaisemaan, miten Anna on kotinsa laittanut! ;D



Briefly in English: 
IKEA had, once again, lots of nice things in shades of gray and black. Shame that my upcoming summer holiday puts limits to my spending. I just have to wait... again. 

- Jaana

1 kommentti:

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Oi että, niin kivoja kuvia!!

Itse postasin juuri tänään Haaparannan Ikean reissusta kun näin ekan kerran paperikaupan siellä. Niin ihana osasto, että ei tosikaan.

Kiva kun postailet nykyään tiheämmin.