sunnuntai 24. elokuuta 2014

Lahjushuopa

Olenko muistanut vähään aikaan hehkuttaa miten mahtava työpaikka minulla on?

Meillä oli eilen firman juhlat, jossa uuden kuvaston kunniaksi henkilökunta sai pieniä lahjuksia. Yksi niistä oli syksyn uutuus Ormhassel -huopa. Ensiksi suhtautuminen oli vähän epäileväinen, mutta kun heitin sen sohvalle ja katselin sen yhteensopivuutta uuden tyynyn, sohvan ja taulun kanssa, olin myyty. Se vain käy "väreihin" niiiiiin hyvin! (Niin. Jos musta-valko-harmaaseen sisustukseen ei musta-valko-harmaa huopa sovi, joku on pahasti pielessä). 

Ajoituskin oli oikein loistava. Muutama ilta sitten istuimme murusen kanssa sohvalla ja tunnettuna vilukissana minun piti kääriytyä huopaan. Kun muru huomasi, miten karvainen se huopa oli (joka oli kyllä erittäin mielenkiintoista, koska huopa oli ostettu lemmikkieläinten lähdettyä), hän heitti sen pois. Se ei ollut enää pelastettavissa. Muutaman päivän ehdin olla ilman, enkä ehtinyt edes huopaa suoranaisesti kaipaaman ja *tadaa* työnantaja lukee ajatukseni ja antaa täydellisesti sisustukseen sopivan huovan. Jostain pitää siis todella luopua, että voi saada jotain tilalle. 

Nyt taidan lähteä tuonne sohvan nurkkaan katsomaan illan elokuvaa huopaan kääriytyneenä. Kiitos Iksu! Kaikille muillekin ihanaa sunnuntai-iltaa!

- Jaana




1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Hyvää illanjatkoa täältä Sääksmäen Huittulasta sinne Tampereelle!