tiistai 28. toukokuuta 2013

NEw York. Coney Island ja Park Slope

Miten tällainen on päässyt käymään? Bloggerin tiedostoista löytyi julkaisemattomia juttuja New Yorkista! Julkaistaanhan nämä pois ennen kuin kerkeän lähteä uudelle reissulle!

25.8. Vierailimme ensin Manhattanilla, kuten aikaisemmin blogitinkin jutussa 2. päivä New Yorkissa, ja sen jälkeen suuntasimme Coney Islandille ja siitä suuntasimme ylöspäin Parkslopeen ennen kuin päädyimme takaisin kulmillemme Brooklyniin. Odotukset oli kovat Coney Islandista, olinhan kuullut monta kertaa, että se on kaikkien omituisuuksien ja "friikkien" koti, mutta surukseni totesin, ettei se ollut niin omituinen kuin olisin sen halunnut olevan.

Vaikka se ei ollutkaan niin omituinen kuin olisin luullut, täytyy sanoa, että silti Coney Islandilla oli niin ihana olla, että toivon joskus vielä pääseväni sinne. Ja ei sitä tiedä, jospa sinne joskus pääseekin. 

- Jaana


Coney Island:









Park Slope:



Bierkraft Park Slopessa, New Yorkissa. Jopa minunkin täytyy sanoa, että tykkäsin tästä paikasta, vaikka joinkin vain kirsikka -colaa. Ajatus paikassa on aivan fantastinen ja toivoisin, että Suomeenkin joskus saataisiin tällainen (se tosin tarkoittaisi lakisäädösten muuttamisia, ihan tylsää, kun ei tajuta hyvän päälle...) Pitkä ja kapea liiketila oli jaettu pituussuunassa kahtia. Toisella puolella oli koko seinän pituudelta kylmäkaappeja, jotka olivat täynnä oluita (löysin myös suomalaisen oluen!) ja muutama oli hyllylläkin lämpimässä. Kun mentiin käytävän päähän, siellä pystyi maksamaan ostoksensa tai ostamaan hanaoluita. Sieltä pystyi myös kiertämään tilan toiselle puolelle, jossa tämän kyseenomaisen oluensa pystyi sitten nauttimaan tai menemään liiketilan perältä takapihalle, jossa oli terassi. Tämä oli kyllä aivan ihana paikka. 

Koko reissulta minulle nousee päälimmäiseksi juuri tämä Bierkraft, Blind Tiger ja Beer Table, sellaisina olutkohteina, joissa voisin mielelläni vierailla vielä uudestaankin. BarCadekin oli ihan kiva, baari täynnä pelikoneita (Pacman jne.), mutta se oli ihan kiva, mutta ei koskettanut niin hyvin kuin nämä kolme muuta. 





Ei kommentteja: