perjantai 5. lokakuuta 2012

New York on kehystetty

Siinähän kesti! Sain kuvat reissusta jo pari vikkoa sitten, mutta nyt vasta sain valmiiksi kollaasin siitä. Lisäksi muru osti minulle eBaysta "tuliaisiksi" keltaisen taksin, jota emme sitten ostaneetkaan siellä ollessamme. Nyt alkaa sitten vähitellen yhden olohuoneen seinän kohtalo ratketa. 




Vähän kauempaa tuota seinää katsellessani huomaan, kuinka kivasti (tosin suunnittelemattomasti) keltainen toistuu tuolta valkoisen ja musta joukosta. Taidan sittenkin saada keltaisen väripilkkuni, vaikka välillä se jo näytti hyvin epätodennäköiseltä. JEE!

 Mukaan kollaasiin liitin valokuvien lisäksi myös lentolippuja ja postikortteja ja julisteita, joita ostimme matkan varrella. Lisäksi kotona huomasin, että kolikoiden joukossa oli pari vuoden 2012 "yksi senttistä" ja ajattelin, että se olisi ihan hauska idea: laittaa mukaan sen vuoden kolikoita, kuin siellä on käyty. 




Aikast ihana mielestäni. Nyt sitten vain innolla odottamaan, että minnekäs mennään seuraavaksi. Pyysin murulta yllätysmatkaa syntymäpäiväni kunniaksi ja valitettavasti hän pitää kiinni pyynnöstäni. Itse kärvistelen jännityksestä, kun hän ei paljasta kohdetta. Todennäköisesti kirjaimellisesti vasta lentokentällä saan tietää minne mennään. Ajatella, että 19 päivän päästä olen matkalla jonnekin ja että 20 päivän päästä siirryn seuraavalle vuosikymmenelle. Uskomaton kuukausi!

Mutta nyt alan jännittämään ensiksi huomista työpäivää. Olen ollut kaksi päivää vapaalla enkä tiedä ollenkaan, millä mallilla meidän joulutori on töissä. Viimeksi kun näin, se näytti todella ihanalta! Alkaa jännittää, onkohan se jo valmis. Joko joulu koittaa?

Mutta nyt, ihanaa perjntai-iltaa kaikille! Niin ja pitkästä aikaa taitaa olla kohta arvonnan poikasta tulossa! Sitä siis odotellessa! 

- Jaana


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kenties Pariisi, Rooma tai Lontoo..:). Minä ihastuin Pariisiin ja palaan sinne varmasti joku päivä uudelleen. Kollaasi näyttää hienolta!

Katja

Anonyymi kirjoitti...

Hih.. sinulla siis on uusi mies?
Olenkin jo epäillyt asiaa, mutta en ole blogiasi lukemalla yksiselitteistä vastausta saanut..