tiistai 16. lokakuuta 2012

Mopon vaihtoviikot

Täytyy tunnustaa, etten muista milloin joku olisi pitänyt minusta näin hyvää huolta. Kerroin murulle, että skootterini vähän yskii välillä, niin hän toi minulle uuden. Vähän pelottaa, että ei kait tästä tule sellainen "pappa betalar" -tyyppinen piloillehemmottelu tapa, mutta en tietysti pistä yhtään pahitteeksi elämääni helpottavia tekijöitä. Niitä kun nimittäin ei ole elämässäni kovin paljoa. 


Kun Sym -skootteri tuli minulle, sillä oli ajettu 2800 kilometriä, joten kyllähän tuolla tuli ajettua reilut 1400 kilometriä. Ei puhettakaan, että olisin jaksanut pyörällä ajella vastaavaa matkaa. Kolme päivää keväällä riitti vallan mainiosti! 


Minulle annettiin mahdollisuus valita itse seuraava skootteri. Alla olevista vaihtoehdoista itse valitsin kauniin, punaisen, klassisen näköisen Kymcon. Muru taisi tietää, mistä tykkään, koska hän oli varannut jo samaisen punaisen prätkän.. Ihana! 


Lauantai-iltana punainen paholainen sitten ilmestyi Kuopion syrjäseuduille.. 



Ja tänä aamuna ihana valkoinen klassikko lähti kohti uutta kotia. 


Hiukan tässä alkaa jännittää talven lähestyminen. En aio ajaa skootterilla (todennäköisesti) enää talvella, vaan siirtyä julkisiin kulkuvälineisiin. Nyt sitten katsellaan koko ajan jännittyneenä sääennusteita, että milloinka lämpötilat  menee alle nollan.. Toivottavasti ei ihan pian!

Mutta nyt alan henkisesti valmistautua töihin lähtöön, kahden päivät vapaat on lusittu ja töihin olisi mentävä. 7 päivää, että pääsee Helsinkiin, 8 päivää reissuun ja 9 päivää vanhenemiseen. Kyllä, joku voisi sanoa, että lähtölaskenta on tiivistynyt. Oikein ihanaa tiistain jatkoa kaikille!

- Jaana

2 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Wau! Onneksi olkoon uudesta kulkupelistä!

Anonyymi kirjoitti...

Oh hoh..