maanantai 20. elokuuta 2012

Aamulla 5:36

Viime viikolla tuli tehtyä kolme perättäistä aamukuuden aamua. Kaksi ensimmäistä meni aika koomassa, mutta kolmantena aloin jo nauttia niistä. Tuntui aivan ihanalta. Aurinko paistoi, oli rauhallista, kaunista, olin hereillä, ei ollut muita liikenteessä... ja maisemani olivat vielä tällaiset. Kuvat on otettu 5:36 meidän työpaikan tuntumassa... Mulla on ihan oikeasti paras työpaikka! 






Tällaiseen voisi tottua. En voi sanoa muuta kuin "täydellinen aamu". Olisipa kaikki aamut tuollaisia! Nyt, töihin, töihin, töihin. Se alkaisi olla viimeiset työpäivät ennen kesälomaa. Tarkalleen sanottuna neljä päivää loman alkuun! Ensimmäinen asia mielessä oli, että "loppusuora". Torstaina Helsinkiin, perjantaina New Yorkiin. Kuluisipa aika nopeasti! 

Mutta nyt, oikein ihanaa maanantaita kaikille! Tämä tyttö suuntaa taas tuonne työpaikalle, kiireinen päivä tiedossa ennen tärkeää päivää. Menoksi siis!

- Jaana

1 kommentti:

mimon mami kirjoitti...

Ihanaa, elämyksellistä matkaa sinne rapakon taakse. meillä vasta suunnitelmissa lokakuulle...saa nähdä onnistuuko vai vaihtuuko kohde.
ja hyvää lomaa!