sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pääsemässä sinuiksi

Täytyy sanoa, että jo on opetteleminen. Uudet tuulet tuovat monta eri asiaa, mitä ei heti tule ajatelleeksi. Liikkuminen paikasta A paikkaan B ottaa aikansa, kaikenlaista allekirjoitettavaa, huomioitavaa, muistettavaa, tutustuttavaa... Viikko on mennyt niin, että ei ole edes ehtinyt huomata. Kuluneella viikolla nimittäin minulla oli kahdeksan aamuja, joten piti lähteä liikkeelle mielellään sellaiset 45 minuuttia aikaisemmin, jotta ehti siirtyä toiseen paikkaan ja vaatteetkin vaihtaa. Vaikkakin minut tuntien tuo 45 minuuttia oli ennemminkin tunti ja 15 minuuttia =D Jos työt alkoi kahdeksalta, olin paikalla jo 7 tienoilla valmiina uuteen päivään. Mutta ylpeänä voin sanoa, että kertaakaan en myöhästynyt. Eräänä aamuna minulla oli vielä lainan allekirjoittaminen, joka tarkoitti että piti löytää lähin pankki ja keino päästä sinne vielä. Ja kaiken sen jälkeen minun piti vielä tietysti löytää takaisin työpaikallekin =D Niin paljon on pienen ihmislapsen muistettava ja tiedettävä uudessa vieraassa paikassa. 

Niin ja siitä asunnosta. Lainat on nyt siis allekirjoitettu, enää pitäisi vain kaupat tehdä siitä, mutta sitä ennen pitää viimeisetkin paperit saada maailmalle, ja sehän on aina pisin matka se loppusuora! Mutta toivottavasti ensi viikolla asunto olisi sitten minun ikioma!

Sunnuntaina tuli kierrettyä kirpputoreja ja Forumin vaatekauppoja, niistäkin olisi valokuvia napattu, mutta jotenkin ei vain jaksa alkaa käsittelemään nuita kuvia.. lorvikatari tuntuu pahasti vaivaavan, kun pääsee viimein hotellille. Sen verran  kuitenkin paljastan jo etukäteen, että yksi (mielestäni aivan ihana) kynttikän jalka ja iso nippu leffoja lähti kirppiksiltä mukaan. Niin ja että viime aikoina tullut kuitenkin "jumpattua", että käynyt useana iltana "lenkillä" keskustan liikkeissä, milloin milläkin tekosyyllä. 

Mutta huokaus, huomenna alkaa joulukuu, mitään jouluhommaa en ole ehtinyt vielä tehdä edes! Pää vain kumisee kuin tyhjä tynnyri näin iltaisin! Ei mitään valmistautumisia, ei mitään suunnitelmia. Ainoa suunnitelma tällä hetkellä on, että perjantaina pääsisi viimein kahden viikon jälkeen kotiin Kajaaniin viideksi päiväksi ennen kuin sitten 7. päivä illalla palailen takaisin vain aloittaakseni uuden työputken 8. päivä aamulla, silloinkin viikonlopun yli. Sitten en tiedä enää missä mennään ja milloin.. tai tiedän, mutta en vain halua ajatella asiaa =D

Mutta nyt tämä tyttö painelee pehkuihin, onhan se jo puoli kymmenen illalla. Nukkumaanmenoaika mennyt jo tunnilla ohi =D

Ihanaa alkavaa joulukuuta kaikille!

- Jaana



5 kommenttia:

Ahti kirjoitti...

Hyvää joulukuun alkua myös Sinulle!
Ahti

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sinulla on hurja syksy ollut, huomaa näin blogin seuraajanakin että on ollut haipakkaa :)
Kyllä se joulu tulee sieltä ilman sen suurempia hötkyilyjäkin. Joskus kun on tasaisempaa voi nauraen ajatella mennyttä- olipas se aikaa !
t. helena

Sumi kirjoitti...

Onpa sulla ollut paljon muutoksia ja puuhaa!
Toivottavasti helpottaa kuitenkin ennen joulua, että ehdit vähän rentoutua. Joulu kyllä tulee ilman massiivisia valmistelujakin. :)
Mukavia vapaapäiviä!

Jannen Kuulumiset kirjoitti...

Olis ihan kiva nähdä, jos täällä hesassa pyörit :-D tervetuloa kahville !!! sposti on;janne.oksa@sair.as

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sinulla tuntuu olevan haipakkaa, mutta nyt kyllä kaivataan "jaanamaisia" juttuja!!
Mitä kuuluu nelijalkaisille perheenjäsenille ja muutenkin miten Joulunodotus sujuu???
Ymmärrän kyllä, että olet varmaan ihan väsy, kun olet kotona Kajaanissa...
T. Komentoora