tiistai 22. marraskuuta 2011

Haloo Helsinki!

Ei voi kun ihmetellä, minnekä elämä on minut vienyt. On muutes hiukan huluppeempi asunto nimittäin täällä Helsingissä! Firma kustanti meille hotellihuoneet ja asustelemme nyt Helsingin keskustassa vanhassa kivitalossa. Omassa tämän hetkisessä asunnossa on kakluunauunikin nurkassa ja ylimmäisessä "ikkunakerroksessa", ei kuitenkaan ullakkoasunnossa. Ikkunasta näkyy puistomaisema... Kuvia en ole vielä jaksanut ottaa, mutta ajattelin, että sunnuntaina voisi vähän kuvailla päiväsaikaan kun sattuu olemaan vapaapäivä. 

Kaksi päivää on nyt oltu täällä Helsingissä ja täytyy sanoa, että vielä on pää ihan pyörällä. Jännitysmomentteja ilmassa, että astunko aina ihan oikeaan bussiinkaan saati että jäänkö bussista pois ihan oikealla pysäkillä Haittaisko tuo niin vaikka ei jäisikään, tulisipa Helsinki ainakin tutuksi! =D

Juuri kun luulee, että Helsinki alkaa tulla tutuksi, pitääkin jo lähteä takaisin Tampereelle, nimittäin huomisaamuna kello 6 lähtee juna tuosta 700 metrin päästä kohti Tamperetta. Tosin juna tulee myös illalla takasin ja minä kyydissä, joten pääsee muistelemaan taas, miten ne Tampereen linja-autot kulkee!

Mutta nyt tuli tällainen kuvaton postaus... ihan tylsää! Mutta jospa tuossa lähipäivinä olisi kuvia tarjolla tästä aivan ihanasta vanhojen talon valtaamasta alueesta. Olen aivan innoissani!

Ihanaa tiistaita kaikille!

- Jaana

3 kommenttia:

Hippokampustaja kirjoitti...

Missä päin Helsinkiä on hotelli, jossa kakluuniuuni? Kiinnostaa, vaikka toisaalta enää ei tarvitse majoittua hotelleihin, kun esikoinen muutti heinäkuulla Ullanlinnaan...

Jaana kirjoitti...

Voi iki-ihana Ullanlinna! Ja tähän väliin ilmainen mainos:

Asuntohotelli Hellsten Helsinki Parliament, Museokatu 18, 00100 Helsinki. Jossain päin Töölöä... =D Taitavat omistaa melkein koko kerrostalon tästä ja asunnot on sitten pistetty majoitustiloiksi. Sa tuoda lemmikkejä!

Keskimääräinen yö noin 100 euroa, kaksi koiraa 15 euroa /vk, mutta sain neuvoteltua kolme keskikokoista samaanhintaan =D

Olen tykännyt, suosittelen!

Omapäinen arkeilija kirjoitti...

Vietin viime viikonlopun Helsingissä. Tehtaankadulta oli sopivan lyhyt matka joka paikkaan. Kyllä Helsinki on vaan ihana kaupunki!

(Hippokampustaja on muuttanut uuteen blogiosoitteeseen ja on nyt Omapäinen arkeilija.)