maanantai 20. kesäkuuta 2011

Sawolaeset perinnekonepäewät

Viikko sitten kuulin Lohirannan Rompetorilla, että eräällä myyjällä olisi sellaista ihanaa turkoosin sävyistä pallokuvioista arabiaa tarjolla 15 euroa /kuppi+tassi. Olen pitkään haaveillut siitä yhdistäväni sitä sitten joskus muihin turkoosin värisiin vanhoihin kahvikuppeihin, joita voisin alkaa keräämään. Valitettavasti myyjä oli ehtinyt myydä ne toiselle myyjälle, joka myi ne sitten 25 euroon/setti. Totesin, etten niin kovasti halua nauttia sarjan keräämisestä, joten napsin kuvia sitten toiseksi parhaasta tarjonnasta: Ihanista vanhoista autoista.

Veikkaan, että isäni ja isoveljeni ovat kasvattaneet minusta omituisen: pidän enemmän vanhoista autoista kuin uusista. Mieheni kanssa olemme kinastelleet pari kertaa autossakin, kumpi on paremman näköinen, uusi vai vanha Mustang, kun niitäkin on tullut aika ajoin vastaan. En pystynyt hillitsemään itseäni viikonloppuna olleissa Iisalmen Sawolaesilla perinnekonepäewilla, vaan napsin enemmän kuin tarpeeksi kuvia vanhoista autoista. En edes muistanut ottaa kunnolla kuvia rompetorin tarjonnastakaan, kun vanhat kauniit autot varastivat huomioni. (Sivu huomautuksena sanottakoon, että onko omituista, että meillä harrastetaan paljon autoilua ja pidän vanhoista autoista ja haaveilenkin omistavani jonkun vanhan auton joskus, mutta en silti omista ajokorttia? Ei, en ole menettänyt sitä ;) en vain ole koskaan ehtinyt ajaa sitä)

Niille lohdutuksena, jotka eivät autoista niin välitä, huomenna olisi sitten tuliaisten vuoro, eikä sieltä kyllä todellakaan mitään autoon liittyvää lähtenyt mukaan, vaan ihan sisustustavaraa. Siitä johtuen meidän olohuone onkin nyt kokenut pyöremyrskyn voiman!





Ihana aisapari alla mielestäni, toinen hymyilee oikein leveästi, toinen taas rytistää kulmiaan oikein vihaisesti... Kyllä ne autotkin osaa olla persoonallisen näköisiä!




Tämä auto meinasi lähteä mukaamme, oikea Haamujengin auto! (tosin pienoiskoossa vain =D) Kun kuulin hinnan, se jäi kyllä visusti pöytään seisomaan sen jälkeen. Ei kiitos, kyllä mulla on 90 eurolle muutakin käyttöä! Vähän huonommassa kunnossa ollut olisi kuulemma lähtenyt 50 eurolla. Just. Katselin just ebaystä samanlaista, 15 eurolla olisi irronnut plus rahdit päälle. Joskus tämä meillekin taitaa vielä tulla... Olenhan sentään aina tykännyt Ghostbusterseistä! =D


Ja sokerina pohjalla ihana dollarihymy! =D En kyllä tiedä, tuleeko dollarien maasta, mutta levee virne löytyy siitä huolimatta!

Niin ja muistakaahan osallistua arvontaan!! Paljon on uusia kasvoja tullut mukaan, tervetuloa, ja ihan älyttömästi kommenttejakin, vau! Monessa kommentissa lukeekin, että käyvät tarkastelemassa useasti mitä tapahtuu ja ihan hämillään, kun päivitystä ei tule, toivottavasti ette pahastuneet, vaikka tämän päivän päivitys tuleekin 4 tuntia normaalia aikaa myöhemmin! =D Täällä nimittäin vietetään laiskaa päivää kuunnellen Bruno Marsia


Ja arvontaan pääsee tästä!


Nyt, oikein ihanaa maanantain jatkoa kaikille!!!

- Jaana

5 kommenttia:

Jannen Kuulumiset kirjoitti...

Tuo dollari hymy on rupla hymy :)Mosse..

tuksu kirjoitti...

Saman huomasin, että hiukan väärää valuuttaa hymyää tuo auto :)
Mää kävin kurkkimassa sittemältä, kaheksalta ja yheksältä...sitten piti kiiruhtaa Fyioterapeutin luo.
Mutta kiva, kun päivitys tuli kummiskin :)
Mukavaa lepopäivää sinne
tuksu

tuksu kirjoitti...

siis seittemältä...
tuksu

Hippokampustaja kirjoitti...

GAZ näkyy olevan tuo "dollarihymy".

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia.

Ehdottomasti se _vanha_ Mustang;))
(tosin olen jo itsekin niiiin vanha jotta olisikohan silläkin jotain tekemistä asian kanssa, nostalgiaa...)

Mukavaa tiistaita sinulle!

t.Päivi