tiistai 21. kesäkuuta 2011

Mikä määrittää taulun paikan?

Iisalmen rompetorilla käytyämme olohuone on kokenut suuren muodonmuutoksen. Tuliaisiksi löysin itselleni pari taulua, joiden ajattelin käyvän hyvin jo olemassa olevan Lontoo-taulun kanssa. Tauluissa kuvana oli ilmeisesti New York ja Eiffel -torni ja hetken kierreltyämme löytyi eräästä pöydästä ihan oikeakin Eiffel  mukaan. Nyt sitten nämä teokset etsivät paikkaansa olohuoneesta. Ongelmana on vain, että mielestäni nyt huoneeseen tulee hyvin levoton ilme, jotenkin täyteen buukatun näköinen ja sen seurauksena yritin saada lisää tilaa takaseinälle kääntämällää sohvan. Se ei valitettavasti tainnut vain auttaa, joten olen edelleen hiukan kahden vaiheilla, mitä nyt tehdä.

Mitähän tu mieskulta ajatteli, kun tui eilen kotiin ja sohvakin oli vaihtanut paikaa. "Olet muuttanut järjestystä" oli ainut kommentti, mitä kuulin häneltä, kun hän tuli illalla kotiin. Ei mitään siitä, oliko hyvä vai huono... Minä en kyllä tiedä mitä minä tämän kanssa tekisin. Siirränkö taulut vain piiloon, että saisin taas sen ilmavan, yksinkertaisen, selkeän ilmeen takaisin vai mitä teen? Antaa nyt olla juhannukseen asti, miettii sitten myöhemmin kun on aikaa taas järjestellä.




Yhdessä vaiheessa oli enemmänkin tavaraa esillä, mutta kantelin niitä takaisin piiloon. Taas joutui Olavi Virtakin piiloon odottamaan uutta kunniapaikkaa.  


Niitä muita tuliaisia sieltä Iisalmesta. Eiffel-taulun ja patsaan jo kerroinkin, mutta sitten löytyi kanssa Jenkkirekkari. Väreiltään kävi olohuoneeseen, mutta juuri tämän ylisisustamisen takia päätyi se takaisin piiloon. Kaameata tämä elämä, maailmassa niin paljon kaunista, mutta ei paikkaa, johon se laittaa.


Mutta nyt pitää alkaa suunnata työpaikalle vielä muutamaksi päiväksi. Sitten koittaisi juhannus! JIPII!! Niin ja pitää käydä vielä tekemässä tuo äidin toivoma raparperikakku valmiiksi. Tein aikaisemmin tekemästäni raparperijuustokakusta uuden, paremman version, melkein harmittaa syöttää se jollekin, joka ei ole edes "rakas" vieras, vaan käymässä vain työasioissa. Toivottavasti tekevät hyvät diilit, tai mitä ikinä tekevätkään.

Mutta nyt, ihanaa tiistaita kaikille!

- Jaana

PS. Nyt on jo ihan mahottomia määriä osallistujia tuolla arvonnassa, mutta vielä kerkeää osallistua ihanan vaaleanpunaisen Mariskoolin arvontaan! Aikaa on aina 3.7.2011 asti!


1 kommentti:

Donna kirjoitti...

Kyllähän nuo löytösi sopivat hyvin entisen kuvan seuraksi. Rustaa vain niistä kaikista mukava kokonaisuus seinällesi.