torstai 9. kesäkuuta 2011

Kauhu-kirppistelyä

Tätä kirppistelyä olen vähän piilotellut. Tämä on niiiiin erilainen kuin mikään mitä olen ikinä ostanut kirppikseltä. Itse totesin, että se on niin kauhea, että se on jo aika makea! Pelottava ehkä, mutta silti aika mielenkiintoinen. Ehdottomasti sellainen, joka ei tule heti vastaan. Löysin kirpputorilta Anatomisen kissan mallin hintaan kaksi euroa.

Pitkään olen etsinyt tietyn tyyppistä, oikean väristä, oikean aiheista opetustaulua (niin kuin kaikki), mutta ikinä ei ole oikein se oikea tullut vastaan. Ehkäpä se oli tarkoitettu niin ja kissa on odottanut vain uutta kotia. Nyt täsmäs kaikki. Täsmäsi väri, mielenkiinnon aihe ja kokokin, paikka oli heti tiedossa. Karmeen mahtava, sanon minä. Ja toimii samalla varoittavana esimerkkinä lemmikeille, että jos jotain kiellettyä tulee tehtyä, on seuraus nähtävissä olohuoneen tasolla.

(Toivottavasti lukijat eivät säikähdä kovin pahasti puoliksi nyljettyä kissaa...)

Karasevan mahtavaa torstaita kaikille. Itse suuntaan jälleen tuonne työpaikalle. Ei voi edes ääneen sanoa, miten mahdottoman kuuma on olla sisätöissä. Ei tarvitse kuin ajatella nostavansa jotakin ja jo hiki valuu. Kuinka ihanaa olisikaan pulahtaa uimaan iltapäivän kuumuudessa. Kaikki te, jotka voitte, nauttikaa!!! Itse pääsen vapaalle vasta sunnuntaina ja silloin onkin jo luvattu viileämpää... niin meikäläisen tuuria!

- Jaana

8 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Huisin hauska =)
Työniloa,minä saan nauttia päivittäin ulkona olemisesta ja auringosta työssäni, eikä ole edes hikihommia, vaan kävelyä ja istuskelua ja nautiskelua ihanista kesäpäivistä 8)
-päivi-

Ruusa kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno kissa!! WAU!
Päihittää mennen tullen kaikki taulut! :)

Hiki on töissä meilläkin, onneksi osittain saa piipahtaa pihamaallakin olemassa.

Koeta kestää!! :)

tuksu kirjoitti...

Hui! Mää näkisin pahoja unia, jos mun pöydällä seisoisi tommonen. *nauraa*
Mukavaa työpäivää! Kuumuudesta huolimatta :)
tuksu

Kaisa Lahtonen kirjoitti...

Apua :D Mistä sä edes löysit tommosen?
En ole koskaan aikaisemmin nähnyt/tiennyt tuollaisia olevan olemassakaan!
Saattasi kyllä itseäkin muutaman kerran säikäyttää moinen epeli :D

Hipsu kirjoitti...

Minusta aivan huikea löytö!! Tuo mahtaa olla joku eläinlääketieteellisen havainnollistamiskissa :). Itse voisin ottaa samanmoisen koiran.

Maikki kirjoitti...

Aivan mahtava löytö, ja kissakin näyttää diggaavan ;)

Ahti kirjoitti...

Tuohan on nyt sellainen "puolivillainen"!

Katja kirjoitti...

Aivan lyömätön kirppislöytö!